Τουρκία: Ραίνουν το αυτοκίνητο του Ερντογάν με λουλούδια, του έφτιαξαν προεκλογικό τραγούδι (Βίντεο)

Anthony
Τουρκία: Ραίνουν το αυτοκίνητο του Ερντογάν με λουλούδια, του έφτιαξαν προεκλογικό τραγούδι (Βίντεο)

Εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου

Κομβικές θεωρούνται οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το 2023 την Τουρκία, τόσο για το εσωτερικό της χώρας όσο και για την διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα.

Τα πράγματα στην Τουρκία εδώ και καιρό είναι αρκετά δύσκολα, καθώς τα σκάνδαλα διαφθοράς έχουν πολλαπλασιαστεί, η ανάπτυξη είναι μόνο μια ανάμνηση, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ -σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας- έχει μειωθεί δραματικά, η τουρκική λίρα κατακρεμνίζεται και ο πληθωρισμός χτυπά «κόκκινο».

Και όμως, μέσα σε αυτές τις συνθήκες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως ακόμα έχει αρκετό κόσμο που θα τον στηρίξει στις εκλογές.

Οπαδοί του Τούρκου προέδρου μάλιστα κάλυψαν με τόνους ροδοπέταλα το αυτοκίνητό του, ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας κινούταν με την λιμουζίνα στην Άγκυρα. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς του τραγούδησαν και… προεκλογικό τραγούδι!

Οι στίχοι του τραγουδιού, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, λένε: «Έχτισε γέφυρα αγάπης στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει γίνει θρύλος στα στόματα και στις γλώσσες τους. Δεν έχει παραστρατήσει ποτέ, με τον έρωτα αυτό είναι στις διαταγές του λαού του! H ελπίδα του λαού ο Ερντογάν, το όνομα του είναι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!».

 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr