Δίκη Χρυσής Αυγής: Οργανωμένη επίθεση με στόχο τη δολοφονία του Παύλου, κατέθεσε μάρτυρας

Anthony

 Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση αυτόπτων μαρτύρων 

Για αναίτια και οργανωμένη επίθεση με σκοπό τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο στην κατάθεση του στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας - όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό - φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, που δέχτηκαν από τους Χρυσαυγίτες.

Ο φίλος και συνονόματος του Φύσσα, Παύλος Σεϊρλής, είπε μεταξύ άλλων ότι, ο Παύλος είχε στοχοποιηθεί λόγω της καλλιτεχνικής και κοινωνικής δράσης του.

Πρόεδρος: Θελετε να φωτογραφηθείτε;

Μάρτυρας (Σεϊρλής): Όχι. Βρισκόμασταν σε μία καφετέρια κοντά στο Κοράλλι. Έλαβα μια κλήση από τον Παύλο, που δεν πρόλαβα να απαντήσω. Στο κατάστημα που βρισκόμασταν δεν χωρούσαν ο Παύλος και η παρέα του, οπότε πήγαμε εμείς στο «Κοράλλι». Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τον αγώνα, φύγαμε. Και παρκάραμε Μου έκανε εντύπωση ένας που είχε μαύρη μπλούζα και παντελόνι παραλλαγής. Είδαμε κάποια άτομα που φορούσαν ανάποδα τις μπλούζες τους Και υπήρχε κινητικότηττα στο τραπέζι τους μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Μάρτυρας : Το παιχνίδι τελείωσε. Κάποιος σκόνταψε κι έπεσε πάνω μου. Εκ του αποτελεσμάτος ήταν ο Άγγος. Πληρώσαμε και φύγαμε. Ήμασταν κοντά στις οδούς Κεφαλληνίας και Παύλου Μελά. Μπροστά στα οχήματά μας υπήρχαν άτομα που κρατούσαν όπλα, μαδέρια κλπ. Ηταν ένας μικρόσωμος που μας δήλωσε ότι είναι αστυνομικός και έκανε τον διαμεσολαβητή. Δεν τον εμπιστευόμασταν, γιατί φαινόταν να έχει φιλικές σχέσεις με τους άλλους. Αποφασίσαμε να φύγουμε, να πάρουμε μπύρες για να πάρουμε μετά τα αυτοκίνητό μας. Στη γωνία Κεφαλληνίας και σημερινής Παύλου Φύσσα, βρήκαμε ένα ταξί γιατί κάποιοι από εμάς ένιωθαν μια αδιαθεσία και ήθελαν να φύγουν. Είδαμε ένα κομβόι, ένας ρώτησε: «ποια είναι η Κεφαλληνίας;» και ο Παύλος είπε «εδώ είσαι αδελφέ». Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, εγκλωβίσανε τον Παύλο. Πήγαμε σε μια πυλωτή να κρυφτούμε και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Κρυφτήκαμε σε μια πυλωτή πάνω από την Τσαλδάρη και μας έψαχναν και φώναζαν όσο ήμασταν κρυμμένοι. Μια γυναίκα προσπάθησε να μας ανοίξει την πόρτα να κρυφτούμε. Όταν ήρθε η αστυνομία μάς πέρασαν χειροπέδες και μας πήγαν στο ΑΤ Κερατσινίου. Τους ζητήσαμε να μη μας βάλουν στον ίδιο χώρο με τους άλλους γιατί υποθέσαμε ότι, από την στιγμή που συνέλαβαν τους κυνηγημένους, θα είχαν συλλάβει και αυτούς που μας κυνηγούσαν. Μέσα στο χώρο ήταν ένας που φορούσε μαύρα άρβυλα, μαύρη μπλούζα και μιλάει στο κινητό. Μόλις μου τηλεφώνησαν ότι, ο Παυλος δεν ζει, αυτός ζήτησε να μεταφερθεί.

Πρόεδρος: Στην καφετέρια, τι είδατε, κάποιους με μαύρες μπλούζες;

Μάρτυρας : Ήταν κάποιοι με ασπρόμαυρη παραλλαγή παντελόνια και μαύρες μπλούζες γυρισμένες ανάποδα. Φορούσαν τις μπλούζες τους ανάποδα. Και φορούσαν άρβυλα. Δεν έγινε κάποιο γεγονός, ούτε ανταλλάξαμε κουβέντες.

Πρόεδρος: Ανταλλάξατε βλέμματα;

Μάρτυρας : Έγινε αυτό αλλά δεν συνεχίστηκε.

Πρόεδρος: Γιατί το επισημαίνετε αυτό;

Μάρτυρας : Υπήρχε ομοιομορφία στο ντύσιμό τους.

Πρόεδρος: Στο δικό σας ντύσιμο υπήρχε ομοιομορφία;

Μάρτυρας : Όχι, καμία. Ο Παύλος ήταν γνωστό άτομο στη χιπ χοπ κοινότητα της Ελλάδας και στη γειτονιά του και στην περιοχή. Βοηθούσε γενικά τον κόσμο, τους άπορους, είχαμε κάνει και δράσεις για έξοδα νοσηλείας κάποιου ατόμου.
Ο λόγος που μπορεί ο Παύλος να στοχοποιήθηκε... δεν ήμουν πολιτικά δραστηριοποιημένος. Ο καθένας στη δημοκρατία μπορει να πιστεύει ό,τι θέλει.

Πρόεδρος: Γιατί έχετε πει ότι ήταν στοχοποιημένος μέσα στο «Κοράλλι».

Μάρτυρας : Μέσα στο «Κοράλλι» μάθαμε ότι σύχναζε κόσμος της ΧΑ, εκ του αποτελέσματος. Η κουλτούρα του χιπ χοπ είναι αντίθετη προς αυτά.

Ο μάρτυρας περιέγραψε το ντύσιμο και στυλ της παρέας του Παύλου.

Πρόεδρος: Αυτό ήταν αντίθετο στις απόψεις τους;

Μάρτυρας : Ναι, ο Παύλος λόγω της δράσης του στο χιπ χοπ είχε στοχοποιηθεί.

Πρόεδρος: Μέσα στην καφετέρια ήταν κάποιοι;

Μάρτυρας : Θυμάμαι σίγουρα τον Άγγο, τον Μιχάλαρο.

Πρόεδρος: Τον είδατε και μετά στην Παύλου Μελά;

Μάρτυρας: Όχι, πριν, την ώρα που μπαίναμε και ήταν και ο Τσαλίκης.

Πρόεδρος: Ήταν τόσο στενά που σκόνταψε πάνω σας;

Μάρτυρας: Ήμασταν σε πολύ κοντινή απόσταση, τους είχαμε πολύ κοντά μας. Μέσα στην καφετέρια δεν έγινε κάτι έντονο.

Πρόεδρος: Αυτοί έκαναν κάτι περίεργο μέσα στην καφετέρια;

Μάρτυρας : Έστελναν συνέχεια μηνύματα στα κινητά. Αυτό μας τράβηξε την προσοχή.

Πρόεδρος: Αυτοί είχαν φύγει πριν από εσάς; Ο Άγγος, ο Τσαλίκης και ο Μιχάλαρος;

Μάρτυρας : Ο Μιχάλαρος ήταν έξω. Οι άλλοι δύο. Εμείς φύγαμε πέντε λεπτά μετά. Δεν θυμάμαι τον χρόνο ακριβώς. Λίγο μετά εφόσον είδαμε ότι δεν θα βγει άκρη, αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε μια μπύρα, να λήξει το επεισόδιο και να πάμε να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας. Μετά ήρθε το κομβόι που μετά αναγνωρίσαμε ότι οδηγούσε το αμάξι ο Ρουπακιάς. Υπήρχαν δύο γυναίκες. Αποφασίζουμε μετά να φύγουμε. Δεν θέλαμε να γίνει κάτι. Ήρθε ένα κομβόι με μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρουπακιάς. Υπήρχαν τέσσερα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ένας κοντοκουρεμένος και δύο άτομα πίσω. Ο Ρουπακιάς ρώτησε, «εδώ είναι η Κεφαλληνίας;» Και έφυγε γκαζωμένος.

Πρόεδρος: Γιατί σταμάτησε; Πώς το εκτιμάτε;

Μάρτυρας: Εγώ πιστεύω ότι σταμάτησε για να δει τον Παύλο. Δεν ξέρω αν σταμάτησε να δει τον Παύλο γιατί τον ήξερε, γιατί απ' όσο ξέρουμε δεν υπήρχαν προηγούμενα. Πιστεύω σταμάτησε για να τον μετρήσει γιατί ήταν δυνατό παιδί. Εγώ δεν είμαι από την περιοχή, δεν με ξέρουν. Ο Παύλος, όμως, είναι. Αυτό πιστεύω εγώ, είναι υπόθεση δική μου.

Πρόεδρος: Αποκλείεται να μην ήξερε τους δρόμους;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω.

Πρόεδρος: Αναγνωρίσατε τον Αναδιώτη;

Μάρτυρας: Τον αναγνώρισα γιατί κάποιος με σκούτερ με χτύπησε πλευρικά. Εγώ πήγα να του πάρω το κράνος για να αμυνθώ. Χτυπούσαν σε κύματα, έρχονταν, χτυπούσαν, έφευγαν, ξανάρχονταν.

Πρόεδρος: Ο Αναδιώτης σε ποια φάση εμφανίστηκε;

Μάρτυρας: Την ώρα που τρέχαμε. Πηγαίναμε προς την πυλωτή. Εγώ δεν ήξερα την περιοχή. Μας χτυπάγανε και φεύγανε. Τα κορίτσια τα είχε διώξει ο Παύλος και ζητήσανε βοήθεια από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Πρόεδρος: Η Χρυσα ήταν στην καφετέρια; Μέχρι ποιο σημείο ήταν εκεί;

Μάρτυρας : Μέχρι Κεφαλληνίας και Τσαλδάρη που τις έδιωξε ο Παύλος. «Φύγετε από 'δω», τους είπε και μετά τα κορίτσια φύγανε. Έχει εξαφανιστεί μετά το περιστατικό η Χρύσα. Το μόνο που είδα στην Ξάνθου ήταν το αμάξι να μπαίνει ανάποδα. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πίσω. Εκ του αποτελέσματος το αμάξι που μπήκε ανάποδα ήταν του Ρουπακιά.

Πρ: Θεωρείτε ότι είναι οργανωμένη αυτή η επίθεση;

Μάρτυρας: Θεωρώ πως ναι. Δεχτήκαμε επίθεση από τόσα άτομα χωρίς να έχει γίνει κάτι, αναίτια. Ξέρω ότι υπήρχαν μηνύματα μέσα στην καφετέρια, τώρα πώς μαζεύτηκαν δεν το ξέρω! Το αυτοκίνητο ήταν μαζί με τα μηχανάκια.

Πρόεδρος: Το αυτοκίνητο ήταν μαζί με τα μηχανάκια; Δεν ήταν τυχαίο που ήρθε;

Μάρτυρας : Ναι, ήταν μαζί.

Πρόεδρος: Η ΧΑ είχε έντονη παρουσία στην περιοχή;

Μάρτυρας: Δεν είμαι από την περιοχή, δεν ξέρω αλλά εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχε κινητικότητα στην περιοχή και είχαν γίνει περιστατικά. Εγώ σας είπα, δεν ασχολούμουν.

Πρόεδρος: έχετε δεχτεί απειλές;

Μάρτυρας: Όχι.

Πρόεδρος: Είχε γίνει κάτι άλλο με την ΧΑ;

Μάρτυρας: Είδα ότι έγινε το περιστατικό με το ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Πρόεδρος: Είχε κάποια κοινά η επίθεση στο ΠΑΜΕ με την επίθεσή σε σας;

Μάρτυρας: Πολλά άτομα εναντίον λίγων βραδινές ώρες και ότι χτύπησαν απρόκλητα. Εχω αντιληφθεί ότι πάντα οι επιθέσεις γίνονταν εκ του ασφαλούς. Τα είδα μεταγενέστερα αυτά.
Ακόμα δεν το χωνεύει το κεφάλι μου ότι ο Παύλος δολοφονήθηκε.

Πρόεδρος: Εδώ λέτε ότι το δικά σας facebook έχει διαγραφεί γιατί δεχτήκατε απειλητικά μηνύματα πριν την έναρξη της δίκης.

Μάρτυρας: Πριν την έναρξη της δίκης δέχτηκα μηνύματα στο facebook. «Τα χέρια μας δεν είναι λερωμένα με αίμα» έλεγε το μήνυμα. Διέγραψα το facebook γιατί δεν είμαι άνθρωπος των αντιπαραθέσεων.

Πρόεδρος: Λέτε ότι δεν ήταν περαστικοί, ήταν οργανωμένη ομάδα. Για τον κύριο Πατέλη λέτε..., τον ξέρετε;

Μάρτυρας: Ό,τι έχω πει για τον Πατέλη είναι μεταγενέστερα. Είδα ότι είπε ότι «δεν κινείται τίποτα χωρίς εντολή από τα πάνω, αλλά αν δεχτεί εντολή «Ό,τι κινείται σφάζεται». Έμαθα μετά ότι ο Πατέλης ήταν πυρηνάρχης στη Νίκαια. Δεν ξέρω τι σήμαινε ακριβώς αυτό.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι δεν μπορούσατε να πάρετε τα αυτοκίνητά σας γιατί ήταν κάποια άτομα εκεί, με όπλα; Μένω στο ότι δεν μπορούσατε να πάρετε τα αυτοκίνητά σας. Γιατί δεν σας επιτέθηκαν εκείνη την ώρα αλλά έπρεπε να περπατήσετε στο δρόμο για να σας επιτεθούν;

Μάρτυρας: Περίμεναν κι άλλους.

Εισαγγελέας: Είπατε σας χτυπούσαν και πλευρικά. Αυτοί κρατούσαν κράνη και σας χτυπούσαν ενώ περπατούσατε στο πεζοδρόμιο;

Μάρτυρας: Λέγαμε και στον ενδιάμεσο ότι δεν μπορούμε να φύγουμε. Εκ του αποτελέσματος, περιμένανε να είναι αριθμητικά περισσότεροι. Όλοι είχαν κράνη όταν ξεκινήσαμε να τρέχουμε. Ο Αναδιώτης με χτύπησε αριστερά.

Εισαγγελέας: Όταν ήσασταν στην καφετέρια και τηλεφωνηθήκατε με τον Φύσσα σάς είπε ότι είναι κάποιοι περίεργοι εκεί και να μαζευτείτε κι εσείς; Είχατε ξαναμιλήσει ή το πρώτον μιλήσατε την ώρα του αγώνα;

Μάρτυρας: Έγινε το τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια του αγώνα γιατί πάντα έτσι κάνουμε . Περιμέναμε να βρεθούμε.

Εισαγγελέας: Πόσα άτομα ήσασταν στο Σουβενίρ;

Μάρτυρας: Ήμασταν στο Σουβενίρ επί της Σαλαμίνας. Οκτώ άτομα.

Εισαγγελέας: Όλοι άντρες;

Μάρτυρας: Η Χρύσα ήταν στο κατάστημα. Μόνο η Λίνα ήταν εκεί.

Εισαγγελέας: Άρα πόσοι γίνατε όταν ενωθήκατε;

Μάρτυρας: Εννιά άντρες και δύο γυναίκες. Όταν ενωθήκαμε ήμασταν έντεκα εκ των οποίων οι δύο γυναίκες.

Εισαγγελεας: Είχαν τα τραγούδια του Φύσσα αντιρατσιστικό ή αντιφασιστικό περιεχόμενο; Ξέρετε κάποιον στίχο;

Μάρτυρας: «Γα@@@@@@κάθε είδους φασίστας».

Παρεμβαίνει ο Τάκης Μιχαλόλιας: Αυτός ο στίχος, να μην τον επαναλάβω...

Εισαγγελέας: Είμαστε όλοι ενήλικες, κύριε συνήγορε.

Λαγός: [παρεμβαίνει] Έχει και ένα ρεφρέν.

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι όλο τον στίχο.

Εισαγγελέας: [διαβάζει τους στίχους] Αυτός ο στίχος θα μπορούσε να ενοχλήσει αυτούς που χαρακτηρίζονται ως φασίστες;

Μαρτυρας: Θεωρώ πως ναι.

Εισαγγελέας: Τι άνθρωπος ήταν ο Παύλος;

Μάρτυρας: Με δίδαξε πολλά. Τον γνώρισα σε συναυλία. Ηταν υπέρ του ανθρωπισμού.

Εισαγγελέας: Ακτιβιστική δράση είχε;

Μάρτυρας: Βοηθούσε κόσμο...

Εισαγγελέας: Ποιοι κρυφτήκατε στην πυλωτή;

Μάρτυρας: Εγώ, ο Μαντάς, ο Θανάσιμος. Με τον Μαντά είχαμε συνομιλία για το κρατητήριο. Με το που έγινε το τηλεφώνημα ότι ο Παύλος απεβίωσε, σηκώθηκε κι έφυγε από τον χώρο ο Ρουπακιάς.

Εισαγγελέας: Στο Κοράλι πήγαιναν άτομα της ΧΑ; Είχατε ξαναπάει εσείς ή ο θανών; Ο ιδιοκτήτης το έχει αρνηθεί ότι ήταν άντρο της ΧΑ.

Μάρτυρας: Δεν γνωρίζω αν είναι άντρο χρυσαυγιτών, εγώ δεν είχα ξαναπάει, για τον Παύλο δεν ξέρω.

Εισαγγελέας: Τα τέσσερα άτομα τα αναγνωρίσατε;

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να αναγνωρίσω τα άτομα. Ήταν σκοτεινά. [...] Σ: Γνώριζα μόνο για την Αντίπνοια που ήταν στα Πετράλωνα. Έγινε επίθεση και μαχαιρώθηκαν δύο άτομα.

Εισ: Είπατε ότι ο Ρουπακιάς ήταν χωρίς χειροπέδες.

Μάρτυρας: Ο Ρουπακιάς δεν ήταν με χειροπέδες. Εμείς ήμασταν. Μας κάνανε ενδελεχή έλεγχο: ρούχα κλπ. Μας έβαλαν σε ένα περιπολικό που χάλασε και περιμέναμε άλλο. Καθ' όλη αυτή τη διάρκεια ήμασταν με χειροπέδες.

Εισαγγελέας: Για τη Ζώνη στο Πέραμα;

Μάρτυρας: Το είδα μεταγενέστερα. Εμφανίζεται ο Μιχάλαρος, ο Λαγός και μιλάνε για τη Ζώνη, για τη διάλυση του σωματείου του ΠΑΜΕ, για την εξολόθρευση εργαζομένων...

Συνήγορος Ρουσσόπουλος: [Φωνάζει] Υποβάλλει στον μάρτυρα η Εισαγγελέας!!!

Πρόεδρος: [Διαβάζει κατάθεση]

Εισαγγελέας" Σελίδα 1318. Για το πώς θα εξολοθρεύσουν κάποιους εργαζομένους.

Πρ: Γιατί; Δεν θέλετε να ακουστεί; Πρέπει να σας πούμε και τη σελίδα;

Μιχαλ: [φωνάζει] H αντίστιξη ποια είναι; Όχι η επιβεβαίωση!

Πρόεδρος: Γιατί; Απαγορεύεται να γίνει επιβεβαίωση; Μπορεί να άλλαξε γνώμη ο μάρτυς. Δεν είμαστε στο πρωτόδικο.

Συνήγοροι υπεράσπισης: «Ευχόμαστε να μην είμαστε στο πρωτόδικο».

Εισαγγελέας: Πόση ώρα κάνατε να φτάσετε στο «Κοράλλι»;

Μάρτυρας: Το πολύ είκοσι λεπτά. Είναι πολύ κοντινή η απόσταση. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Εισαγγελέας: Γιατί μετακινήθηκαν οκτώ άτομα και πήγανε αλλού;

Μάρτυρας: Ήμασταν μία κοινή παρέα. Στο τέλος δεν δίναμε καμία σημασία.

Εισαγγελέας: Το «Killah P» τι σημαίνει; Το προσωνύμιο του Παύλου;

Μάρτυρας: Σημαίνει «σκοτώνοντας το παρελθόν».

Εισαγγελέας: Μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο;

Μάρτυρας: Όχι.

Εισαγγελέας: Λέτε δεν είχατε δεχτεί απειλές, αλλά λέτε εδώ ότι είχατε πάει στον Πειραιά συνοδευόμενος επειδή φοβόσασταν.

Μάρτυρας: 3-4 μέρες μετά το περιστατικό, πήγαμε σε εισαγγελέα στον Πειραια, δεν θυμάμαι ακριβώς. Εκεί πήγαμε συνοδεία. Έχει δολοφονηθεί ο φίλος μας, λογικό είναι να φοβόμαστε.

Εισαγγελέας: Ο Ρουπακιάς ερχόταν σαν κομβόι; Σταματάει το όχημα του Ρουπακιά αλλά τα μηχανάκια συνέχισαν όλα μαζί

Πρόεδρος: Το τηλέφωνο πού βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά;

Μάρτυρας: Ήταν του Καζαντζόγλου και ήταν στο πενταμελές της Νίκαιας.

Πρόεδρος: Έχετε πει στο πρωτόδικο ότι, ο πυρηνάρχης είχε πάρει εντολή από Λαγό και ο Λαγός από πιο πάνω είναι ο γραμματέας του κόμματος. Ποιος είναι αυτός;

Μάρτυρας: Πιο πάνω είναι ο Μιιχαλολιάκος, από τον Λαγό. Υπάρχει στο διαδίκτυο βίντεο σχετικό που δείχνει.

Πρ: Υπήρχε εντολή για το περιστατικό;

Σ: Θεωρώ ότι κανένας δεν θα έπαιρνε μόνος του την απόφαση να έρθει εκεί. Ήταν 30-40 άτομα.

Πρ: Είχατε προσωπική αντιπαράθεση με αυτά τα άτομα;

Σ: Δεν γνωρίζω πώς έγινε και μαζεύτηκαν τόσα άτομα εκεί. Πιθανολογώ ότι ήταν στόχος ο Παύλος.

Πρ: Ξέρετε κάτι για τους Αιγύπτιους ψαράδες; Πριν ή μετά από εσάς έγινε αυτό;

Σ: Για τους ψαράδες ξέρω μεταγενέστερα, από βίντεο στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Πρ: Είπατε στο πρωτόδικο ότι στο ΑΤ ο Ρουπακιάς σάς είπε ότι ήταν περαστικός, ότι δεν γνωρίζει τον λόγο που τον έχουν προσαγάγει και μάλιστα σάς προσέφερε και τσιγάρα.

Σ: Ναι, θυμάμαι και τι μάρκα καπνίζει. Ο Ρουπακιάς δήλωσε μέσα στο κρατητήριο ότι χτυπήθηκε κιόλας. Δεν φαινόταν κάτι τέτοιο. Μας ζήτησε και τσιγάρο. «Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι είμαι με αυτούς!»

Πρ: Σας είπε ότι δεν πιστεύει, επειδή φοράει άρβυλα, να θεωρείτε ότι είναι με αυτούς;

Σ: Ναι, μας το είπε αυτό. Φορούσε άρβυλα.

Σύνεδρος: Τι δουλειά κάνετε;

Σ: Είμαι ψυκτικός.

Συν: Τι σας είχε κάνει φίλους;

Σ: Η μουσική Έχετε κι εσείς παρουσία στην μουσική;

Σ: Όχι τόσο έντονα.

Συν: Είχατε συνεργαστεί με τους Active Member; Ο Παύλος ήταν στην ίδια εταιρεία με τους Active Member. Είναι γνωστοί στην Ελλάδα. Από εκεί προήλθε και το «Killah P», όταν έφυγε.

Σύνεδρος: Μέσα στο Κοράλλι δεν σας ανησυχούσε η ατμόσφαιρα;

Μαρτυρας: Kατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει έξω από το Κοράλλι.

Συνεδρος: Όταν βγήκατε από το Κοράλλι, είχε κόσμο έξω; [Απο το κοινό: Δεν ακούγεστε].

Μάρτυρας: Είδαμε 3-4 άτομα απ' έξω κι αναρωτηθήκαμε τι συμβαίνει.

Συν: Τι έκανε ο Φύσσας;

Σ: Έμεινε πίσω. Δεν θυμάμαι αν έτρεξε ή όχι. Εκ του αποτελέσματος ξέρω ότι έμεινε πίσω.

Συνεδρος: Για το όχημα του Ρουπακιά τον είδατε να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο;

Μάρτυρας: Δεν ήμουν σίγουρος ποιος είχε μείνει πίσω.

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr