Love Island: Γνωρίστε την Κλαούντια με το φοβερό παρατσούκλι

Anthony
Η παίκτρια του Love Island έκανε αποκαλύψεις για τον εαυτό της.

To Love Island προσγειώθηκε στις οθόνες μας και το κυνήγι του έρωτα άρχισε για τις πέντε κοπέλες και τα πέντε αγόρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε αρχικά τα κορίτσια και στη συνέχεια άρχισαν να καταφθάνουν στη βίλα και τα αγόρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η βίλα ενθουσίασε τις πέντε κοπέλες που στη συνέχεια έπρεπε να διαλέξουν ποιος τους άρεσε περισσότερο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η Κλαούντια κέρδισε τις αρχικές εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο της και στην εισαγωγή που έκανε για να παρουσιάσει τον εαυτό της κι έκανε την έκπληξη όταν αποκάλυψε ποιο είναι το παρατσούκλι της.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου». είπε αρχικά η Κλαούντια και προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το επίμαχο παρατσούκλι.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα», ανέφερε γελώντας, Κλαούντια που έχει διπλή καταγωγή από την Ελλάδα και την Γερμανία.

Στη συνέχεια η Islander αποκάλυψε πόσα μαγιό έχει φέρει μαζί της στην Τενερίφη και πόσο αποκαλυπτικά είναι, λέγοντας: «Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι». 

Πρόκειται για το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών και η παρουσιάστριά του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δημιουργεί μαζί με την εταιρία παραγωγής ένα μεγάλο και διαρκές καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! 5 κορίτσια και 5 αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται!  

Πηγή:https://www.ieidiseis.gr