Βόλος: Η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ είχε καταθέσει ότι ο αδερφός της βίασε την κόρη της – «Και μένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Anthony
 Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορά με την υπόθεση του βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της. Η μητέρα της είπε ότι είχε καταθέσει στην αστυνομία, ενώ είπε ότι και η ίδια είχε βιαστεί από τον πατέρα της. 

Γροθιά στο στομάχι προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης της εγκατάλειψής της από τη μητέρα της, ενώπιον του Αυτοφώρου.

Η μητέρα του κοριτσιού αποκάλυψε, μιλώντας στο TheNewspaper.gr, ότι ήξερε ο αδερφός της είχε βιάσει την κόρη της. «Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» λέει.

«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου, όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν», τόνισε στη συνέχεια η μητέρα της 20χρονης.

Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα από το TheNewspaper.gr ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ», δήλωσε η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» κατέληξε.

 Πηγή:https://www.ieidiseis.gr