Ποδαρικό με νίκη...


 ...και… λίφτινγκ για τον Ολυμπιακό...

Νίκη στην πρεμιέρα της Super League και για τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές να ξεπερνούν το εμπόδιο του πάντα αξιόμαχου ΠΑΣ, με 2-0, και να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League...

Ο Κάρλος Κορμπεράν, έχοντας το μυαλό και στον Απόλλωνα Λεμεσού, παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Κύπρου, όμως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς.

Από νωρίς πίεσαν πολύ την εστία του ΠΑΣ, έκαναν μαζεμένες τρεις καλές ευκαιρίες, χωρίς, όμως να καταφέρουν να σκοράρουν και να αποβάλουν νωρίς το άγχος της πρεμιέρας. Όπως ήταν λογικό, όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο, ενώ σκόραραν με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Το γήπεδο, πάντως, «πάγωσε» με τον τραυματισμό του Παντελάκη στο κεφάλι, με το ματς να διακόπτεται για αρκετά λεπτά και τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες μπήκαν ξανά δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να ανοίξουν γρήγορα το σκορ, κάτι που κατάφεραν στο 57΄με… περίεργο τρόπο. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, εκ των κορυφαίων της ομάδας του, σκόραρε με… κεφαλιά κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, στο 74΄ο Ραντζέλοβιτς εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία των Ελ Αραμπί και Μασούρα και έβαλε ένα όμορφο γκολ για το 2-0 και το κλείδωμα της νίκης για τους γηπεδούχους.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα αποδείχθηκε διαδικαστικό.