Γυμνάστρια στέλεχος της ΝΔ...

0


 ... σε θέση… αναπληρώτριας διοικήτριας σε νοσοκομείο της Ηλείας...

Όλοι οι «γαλάζιοι και άριστοι» χωράνε σε μια θέση και ας μην έχει καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματός τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η... πρόσφατη και χωρίς την εξέταση κριτηρίων, τοποθέτηση στον χώρο της Υγείας στην Ηλεία της γυμνάστριας ( ! ) και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αριστέας Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου επιλογή της κυβέρνησης των «αρίστων» ορκίστηκε στις 22 Αυγούστου 2022 ως προσωρινή Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αρμοδιότητα στην Α.Ο.Μ “Κρέστενα”, αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.


«Προφανώς το νέο στέλεχος στον χώρο της Υγείας στην Ηλεία δεν θα κάνει ως γυμνάστρια που είναι, PILATES στους ασθενείς η στο προσωπικό αλλά απλά θα απολαμβάνει όλα τα προτερήματα της θέσης της» – σχολίασαν στο documentonews.gr  μέλη του ιατρικού κόσμου της Ηλείας και τόνισαν ότι είναι άκρως προκλητική και απαράδεκτη η τοποθέτησή της.

«Αντί η κυβέρνηση να φροντίσει για την  βελτίωση λειτουργίας των νοσοκομείων της Ηλείας που βρίσκονται σε μαύρο χάλι εξ αιτίας της οργανωμένης απαξίωσής τους, «βολεύει» σε θέσεις «κλειδιά» στον χώρο της Υγείας  πρόσωπα με επαγγελματική ιδιότητα  που δεν έχει  καμία απολύτως σχέση με τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία. Απλά για να βολέψει τα δικά της γαλάζια και άριστα…. παιδιά.» – υπογράμμισαν.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτήσει στο προσωπικό της ιστολόγιο στο facebook η κ. Παπαδοπούλου έχει την ιδιότητα  του πτυχιούχου του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), είναι κάτοχος του  μεταπτυχιακού Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Για να διαβασετε περισσότερα, πατηστε ΕΔΩ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)