Κύμα οργής από την ελληνική showbiz για τον άγριο ξυλοδαρμό στα MAD VMA 2022

 
Κύμα οργής έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα προς τους τράπερς σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στα MAD Video Music Awards με τον Snik και τον Light.

Οι δύο τράπερς κατέστρεψαν την μουσική εκδήλωση καθώς άρχισαν έναν άγριο καυγά που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Έλενα Παπαρίζου...

Οι δύο τραγουδιστές παρόλο που ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο που ήταν εκεί, φάνηκε να μην μετανιώνουν για ό, τι έγινε και έριχναν ευθύνες ο ένας στον άλλον αλλά και στην παραγωγή του show καθώς όπως ισχυρίζονται τους είχαν ενημερώσει πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγει η κατάσταση από την στιγμή που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Παρόλες τις δικαιολογίες που ειπώθηκαν από τους δύο τραγουδιστές ο κόσμος δεν πείστηκε και κατακρεουργήθηκαν από τους χρήστες του Twitter και από τον κόσμο της showβιζ, οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν σε μία βραδιά που υποτίθεται πως έπρεπε να υμνηθεί η μουσική.

Δείτε τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις των καλλιτεχνών για το απαράδεκτο συμβάν.

Ρούλα Κορομηλά

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα.

Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό. Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω. Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα.

Σεβάστηκα τον κόσμο. Ήταν 10.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους, που είχαν πληρώσει χρήματα. Και γιατί να φύγουμε εμείς; Δεν κατάλαβα! Αυτοί έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν».

Μαρία Φαραντούρη

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, είναι απλές φωνές. Το κίνημα αυτό προήλθε από την Αμερική και είναι φυσικό να το μιμηθούν σε όλες τις χώρες. Αρκεί να λέγονται σωστά πράγματα. Τώρα να λένε πράγματα που τα παιδιά επηρεάζονται αρνητικά… Για σεξ, για γκόμενες… Τα θεωρώ… δεν το συζητάω. Είδατε που φτάσανε; Καβγαδίσανε, έπεσε ξύλο. Αυτά δεν είναι… Τι να κρίνεις τώρα;».

https://www.newsbreak.gr/lifestyle/345648/kyma-orgis-elliniki-showbiz-agrio-xylodarmo-mad-vma-2022/