ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει ποιος έδωσε εντολή παραποίησης εγγράφου του FBI για τον Λοβέρδο

0


 «Για λαθροχειρία σε επίσημο έγγραφο του FBI», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι «απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα, διαφορετικά θα αποδειχθεί πως αυτό το σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι αρχικά φαινόταν».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από την αποκάλυψη της λαθροχειρίας σε επίσημο αμερικανικό έγγραφο προκειμένου να σβηστεί το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και να συγκαλυφθεί η μίζα που καταγραφόταν ότι έλαβε στο σκάνδαλο Novartis». Ακολούθως κατηγορεί ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Δένδιας...

μένουν αδρανείς και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης στο υπουργείο Εξωτερικών. Αντίθετα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 'Αδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προωθεί απόψεις του διορισμένου από τον κ. Μητσοτάκη γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη, σύμφωνα με τις οποίες όσοι καταγγέλλουν τη λαθροχειρία θα πρέπει να ζητήσουν και συγνώμη!».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «την ώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει «υιοθετήσει» τον κ. Λοβέρδο, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κρύβεται για μια ακόμη φορά πίσω από τον κ. Μητσοτάκη. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)