Λιάγκας σε νεαρό που ζήτησε selfie από τον Μητσοτάκη: Θα τον ψηφίσεις τον Κούλη; [VIDEO]

0

 
Ο νεαρός που κατάφερε να “σταματήσει” την αυτοκινητοπομπή του Πρωθυπουργού χθες στην Κω κρατώντας ένα χαρτόνι προκειμένου να βγάλει μια selfie με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον Ant1.

Όπως είπε στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά, «γνωρίζαμε ότι θα περάσει και σχόλαγα εκείνη την στιγμή και ήθελα εκείνη την στιγμή να ζητήσω μια selfie, είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας και τον σέβομαι».

«Είχαμε την ιδέα με τους συναδέλφους μου στην αποθήκη, το έγραψαν τα παιδιά το χαρτόνι και βγήκα έξω. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα σταματούσαν καν, αλλά σταμάτησαν και μου έκαναν νόημα να πάω κοντά», συμπλήρωσε ο νεαρός, λέγοντας ακόμη πως «δεν τον περίμενα να σταματήσει. Βγήκε από το αμάξι, μου έδωσε το χέρι του, μετά μόλις μας έβγαλαν φωτογραφίες μου είπε “η selfie;”».

Από τη σύντομη συνέντευξη του νεαρού fan του Κυριάκου Μητσοτάκη, η στιγμή που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν ένα μικρό σαρδάμ του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ρωτώντας τον νεαρό αν θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάπου παρασύρθηκε από τη συνήθεια ή μπερδεύτηκε και τον ρώτησε: “Θα τον ψηφίσεις τον Κούλη;” και λίγο μετά προσπάθησε γρήγορα να το μαζέψει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)