Προκαλούν την οργή του κόσμου και εκθέτουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο


 Έπεσε διαδικτυακή… ντομάτα για το πολυτελές τραπέζι στο «Σεν Τροπέ» του Ιερώνυμου στον Κορινθιακό

Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και άρχισαν τα φλερτ. Η μισή κυβέρνηση γιόρταζε το Athens Pride για να τιμήσει τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και η άλλη μισή, η πιο… συντηρητική, είχε πριβέ δείπνο στο ησυχαστήριο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για να τον γιορτάσουν ιδιωτικά.

Δίπλα στο κύμα απόλαυσαν οι υπουργoί Άδωνις Γεωργιάδης και Τάκης Θεοδωρικάκος τα θερινά εδέσματα που είχαν κανονίσει οι άνθρωποι του Αρχιεπισκόπου. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είδαν με καλό μάτι τη γιορτή και το φαγοπότι των υπουργών, που οι Γεωργιάδης και Θεοδωρικάκος έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν κιόλας για να μαζέψουν καμιά ψήφο από τους χριστιανούς.

Όμως, η δημοσιοποίηση έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι, έπεσε διαδικτυακή… ντομάτα για την υπερβολή μιας απλής γιορτής στο «Σεν Τροπέ» του Ιερώνυμου στον Κορινθιακό, όταν ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα του μήνα.

Εντολή να κοπούν τα καραγκιοζιλίκια

Στο Athens Pride οι Πατέλης και Γεραπετρίτης πήγαν με την ελπίδα να μαζέψουν ψηφαλάκια για τον Κυριάκο. Τη γιορτή του Αρχιεπισκόπου γιατί έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουν οι υπουργοί; Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει δοθεί εντολή να κοπούν τα καραγκιοζιλίκια με τους υπουργούς που άλλοι δείχνουν πιο ένθεοι και άλλοι πιο «προοδευτικοί». Γιατί και οι δύο δεν πείθουν τον κόσμο με μια φωτογραφία στο Facebook και με τα λουκούλλεια τσιμπούσια, όταν ο κόσμος δεν ξέρει πώς θα βγει ο χειμώνας.

Οι υπουργοί πάντως δικαιολογήθηκαν, λέγοντας πως πήγαν να τιμήσουν τον Αρχιεπίσκοπο και μόνο ύστερα από παράκληση του ιδίου. Το πολυτελές τραπέζι, σύμφωνα με τον ιστότοπο exapsalmos του έγκριτου στα εκκλησιαστικά Σ. Τζούμα, οργάνωσε ο π. Απόστολος Καβαλιώτης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αρχιεπισκόπου. Δεν τον αποκαλούν τυχαία «Ντάβλα της Εκκλησίας»… Μάλλον είναι κι αυτός εκτός πραγματικότητας, όπως πολλοί στην Εκκλησία!