Η ΔΕΗ υπέγραψε «μνημόνιο συνεργασίας» με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας! Θα μάθουμε που μοιράζει χρήμα;

 
Θα μάθουμε που πήγαν τα εκατομμύρια της διαφημιστικής δαπάνης ή θα είναι τόσο διάφανη η συνεργασία που θα γίνει «αόρατη»;

Με σκοπό τη συνεργασία για την ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων για την ανάπτυξη και εμπέδωση βέλτιστων πρακτικών, ενίσχυσης της ακεραιότητας, της λογοδοσίας και της καταπολέμησης της διαφθοράς, η ΔΕΗ Α.Ε. και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU), όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα....

Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τον Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελο Μπίνη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εξέλιξη. Καιρός να μάθουμε που έχει μοιραστεί αυτή η περιβόητη διαφημιστική δαπάνη της Δ.Ε.Η. που ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Έλληνας βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να αποπληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος με τις σκανδαλώδεις αυξήσεις.

Είναι μείζον εθνικό θέμα, διότι αυτή η διαφημιστική δαπάνη φέρεται να είναι σχεδόν τριπλάσια των ζημιών που κατέγραψε η ΔΕΗ για το 2021! Ο Έλληνας πολίτης λοιπόν, ο νοικοκύρης και ο επιχειρηματίας, δικαιούται να γνωρίζει που πηγαίνουν τα λεφτά που πληρώνει. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αναμένουμε…

newsbreak.gr