Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Για τα πανηγύρια…


 Δεν φτάνει που κατάργησαν τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών. Που δεν όρισαν στόχους διατήρησης, δεν ενέκριναν ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες και δεν εξέδωσαν τα προεδρικά διατάγματα καθορισμού χρήσεων γης και δραστηριοτήτων για τις περιοχές Natura, όπως όφειλαν, ώστε να εναρμονιστούν με τις... ευρωπαϊκές απαιτήσεις για την προστασία τους.

Χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ, το υπουργείο Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τον ΟΦΥΠΕΚΑ...

, διοργανώνει 30 επετειακές εκδηλώσεις σε εμβληματικά οικοσυστήματα της χώρας για να γιορτάσουν, λέει, τα 30 χρόνια που συμπληρώνονται από τη θέσπιση του Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών Natura. «Με σκοπό τον περιβαλλοντικό εγγραμματισμό των πολιτών», δηλώνει ο υφυπουργός Γ. Αμυράς...

Τ.Σ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.