Μπουζουκια Αθηνας - Πιστες Αθηνας 2021 -2022

Η εκπληξη στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για το χειθμώνα 2021 -2022 είναι η συνεργασία του Estate Athens Club  με τους τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο Π{αντελίδη ( αδερφό του Παντελή Παντελίδη ) 
 
Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης,  Γιώργος Λιβάνης 
 
Το Κέντρο Αθηνών κάνει την παρθενική του συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αφήσει πίσω της πολλές ξεχωριστές στιγμές που θα θυμόμαστε. Μαζί με τον πρωτοποριακό και αγαπημένο καλλιτέχνη, θα δούμε ακόμα έναν Γιώργο, τον Λιβάνη, ο οποίος θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα με το αστείρευτο κέφι του και τις σούπερ ανεβαστικές επιτυχίες του. 


 Romeo Club: Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου 
 
Το Romeo Club, που ήδη έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, έχει πρωταγωνιστή στην πίστα του για ακόμα έναν χειμώνα τον Θοδωρή Φέρρη ο οποίος έχει διαγράψει μεγάλη πορεία επιτυχίας στην πίστα αυτή. Φέτος, στο πλευρό του έχει μια εκρηκτική παρουσία, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την Κατερίνα Λιόλιου. 
 
Bodega:  Γιώργος Δασκουλίδης, Σάκης Αρσενίου 
 
Ο Γιώργος Δασκουλίδης, ένας από τους... μάστερ της διασκέδασης στη λαϊκή σκηνή, συνεχίζει τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο Bodega του Μπουρναζίου και φέρνει τα πάνω κάτω στα δυτικά προάστια. Μαζί του, το πρόγραμμα ολοκληρώνει ο Σάκης Αρσενίου, ένα επίσης πολύ αγαπημένο όνομα του αντίστοιχου ρεπερτορίου, με πολλές επιτυχίες και πολλή εμπειρία στα live προγράμματα. 
 
Cabaret Club: Νίκος Απέργης Ηλίας Μπόγδανος  
 
Το Cabaret Club έρχεται δυναμικά στα βόρεια προάστια να μας χαρίσει ακόμα έναν μεγάλο προορισμό διασκέδασης. Το στέκι θα ανοίξει τις πόρτες του στο σημείο όπου πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το Gotham Stage και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και βραδιές που θα αφήσουν εποχή. Ανάμεσα στα events που θα δούμε στον ανανεωμένο χώρο είναι και τα live όπου θα απολαύσουμε τον Νίκο Απέργη, έναν καλλιτέχνη που έχει ξεχωριστά αισθητά τα τελευταία χρόνια με τις ζωντανές εμφανίσεις του, οι οποίες φημίζονται πλέον για το πόσο ανεβαστικές είναι! 
 
Box Melisses 
 
Το Box Stage φαίνεται να έχει βρει την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας την οποία φυσικά και δεν αλλάζει για ακόμα μία σεζόν. Όπως ήδη καταλαβαίνει κανείς, οι Μέλισσες, το πιο hot συγκρότημα της ποπ μουσικής, θα βρεθούν στη σκηνή του για ακόμα μία σεζόν. Και από εκεί θα μας χαρίσουν ατελείωτο κέφι, όπως κάνουν ήδη εδώ και χρόνια. 
 
Ιερά Οδός: Αντώνης Ρέμος 
 
Τι μπορεί να συμβαίνει στη διασκέδαση όταν δύο τεράστια ονόματα συναντιούνται. Μεταφορικά, σεισμός! Αυτό πρόκειται να γίνει και φέτος με τη συνεργασία Αντώνη Ρέμου και Ιεράς Οδού που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν και ανυπομονούμε να δούμε πολύ σύντομα. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης επιστρέφει στις πίστες ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια, ανανεωμένος και με νέα συνεργασία που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον χάρτη της διασκέδασης. 

 

 

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του ωμεγα stage στην οδό πειραιως 171 θα συναντήσουμε το σχήμα Γιώργος  Γιαννιας  - Γιώργος Παπαδόπουλος από την Παρασκευη 22/10 
 
Fantasia: Νίκος Οικονομόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης 
 
Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης, δύο απόλυτα επιτυχημένοι λαϊκοί τραγουδιστές που εδώ και καιρό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης, ενώνουν τις δυνάμεις και τις επιτυχίες τους για πρώτη φορά και αυτό μόνο κύματα ενθουσιασμού έχει ξεσηκώσει. Η συνεργασία θα λάβει χώρα στο Fantasia και εμείς μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας. 
 
Teatro Music Hall: Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα 
 
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ύστερα από καιρό στην πίστα του Fantasia, αλλάζει φέτος στέκι - αλλά όχι επιχείρηση. Τον τραγουδιστή θα δούμε στην πίστα του Teatro, σε μία σειρά εμφανίσεων μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, και το μόνο βέβαιο είναι πως το δίδυμο αυτό θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. 
 
Αυτοκίνηση: Καίτη Γαρμπή, Χρήστος ΜενιδιάτηςAlcatrash 
 
Μια συνεργασία της τελευταίας στιγμής έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Εκεί που περιμέναμε να δούμε το δίδυμο Γαρμπή - Σχοινά τον φετινό χειμώνα, τελικά την αγαπημένη τραγουδίστρια θα δούμε μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη στη σκηνή της Αυτοκίνησης που επιστρέφει στα βόρεια προάστια. Μια συνεργασία που ομολογουμένως θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση. 
 
Βοτανικός: Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος 
 
Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος είναι ένα δοκιμασμένο δίδυμο που το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν. Με αυτή τη δοκιμασμένη «συνταγή» σίγουρης επιτυχίας επιστρέφει φέτος ο Βοτανικός και σίγουρα θα αναδειχθεί ένας από τους μεγαλύτερους κερδισμένους της σεζόν, αφού πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.  


https://www.kratisinow.gr/stages/