Ακόμα και το φιλοκυβερνητικό «iefimerida»...

0


 ...κρεμάει στα μανταλάκια την κυβέρνηση!...

Ίσως η φθορά του «κυβερνητικού στρατοπέδου» να είναι πιο γρήγορη και από την αναμενόμενη αφού πλέον ούτε τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να χειριστούν το κυβερνητικό αλαλούμ και τις εντάσεις (προφανώς) εντός της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι το...κεντρικό άρθρο του iefimerida.gr έχει τον τίτλο «Η κυβέρνηση ειρωνεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ για την αργία, αλλά τελικά… τη θέσπισε(…)», όπου απλά επισημαίνει το κυβερνητικό αλαλούμ απέναντι στον καύσωνα και όχι μόνον.

«Λιγότερο από ένα 24ωρο αφού το Μέγαρο Μαξίμου λοιδόρησε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία για τη Δευτέρα εξαιτίας του καύσωνα, η κυβέρνηση έσπευσε να υιοθετήσει ουσιαστικά τη λογική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανακοινώνοντας μέτρα για την προστασία των εργαζομένων» σημειώνει το άρθρο σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να ξεπεράσει την κυβερνητική υπνηλία ενόψει του καύσωνα που έρχεται.

Και προσθέτει: «Τέτοιες αποφάσεις, αν δεν είναι αποτέλεσμα σύγχυσης, είναι ένδειξη λαϊκισμού. Διότι δεν μπορεί κυβερνητικοί κύκλοι, μόλις χθες, να ειρωνεύονται μια πρόταση που διατυπώθηκε δημόσια από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης -έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον διευθυντή και πρόεδρο του Δ.Σ. του Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθηγητή Μανώλη Πλειώνη- και λίγες μόνον ώρες αργότερα η κυβέρνηση να σπεύδει να υιοθετεί, επί της ουσίας, αυτό που πρότεινε ο Αλ. Τσίπρας.»

Είναι σαφές πως η στήριξη της κυβέρνησης από τα φιλικά ΜΜΕ θα συνεχιστεί όπως και οι αντιπαραθέσεις εντός της ΝΔ. Ωστόσο είναι πασιφανές πως δεν μπορούν πλέον να διαχειρίζονται εν λευκώ τις επικοινωνιακές αποτυχίες της κυβέρνησης, αφού θα μείνουν μόνοι τους με τα ήξεις αφίξεις και τις αστοχίες…

Δεν γίνεται να παράξεις πολιτική με συνεχή ανεμελιά!

Documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)