Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Εξώδικο για το Πόθεν Έσχες στη Μαρέβα...

 
Την καλούν να ζητήσει συγγνώμη...

Συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας καταλογίζει η εφημερίδα Documento και ο εκδότης της, Κώστας Βαξεβάνης, με εξώδικο που απέστειλαν στη... Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Η εφημερίδα και ο Κώστας Βαξεβάνης επέλεξαν αυτή την απάντηση απέναντι στα δυο εξώδικα που έχει στείλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αντί απαντήσεων για τις αποκαλύψεις για το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού και τη συμμετοχή της ιδίας  ως μετόχου γαλλικής εταιρείας έως τον Δεκέμβριο του 2020, κατά παράβαση του νόμου.

Στο εξώδικο που απέστειλε το Documento επισημαίνεται στη σύζυγο του πρωθυπουργού ότι: «από τα επίσημα στοιχεία του Γαλλικού Εμπορικού Μητρώου αποδεικνύεται ότι κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, ήτοι από τον Αύγουστο του 2016 έως και 20-12-2020, ήσασταν κάτοχος των 950 (από τα 1.000) εταιρικών μεριδίων της SCI PERSONAL VENTURES, ενώ εξακολουθείτε, μέχρι και σήμερα, να είστε διαχειρίστρια της εν λόγω Εταιρείας, κατά πρόδηλη παραβίαση του άρθρου 8 του Ν. 3213/2003, ούσα υπόλογη ποινικά, αλλά και ηθικά, και ωσαύτως, και πρωτίστως, ο ίδιος ο σύζυγός σας, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι από τα στοιχεία «αποδεικνύεται ότι μας συκοφαντείτε εν γνώσει της αναληθείας των όσων ισχυρίζεστε ή/και διαδίδετε για εμάς, φθάνοντας στο σημείο να καπηλευθείτε ακόμη και την έννοια του Σεξισμού, ώστε να παρουσιαστείτε, εντελώς «φθηνά», ως δήθεν «θύμα» λόγω της ιδιότητάς σας ως Γυναίκας, και ουχί λόγω της ιδιότητάς σας ως πολυσχιδούς επιχειρηματία, συζύγου του Έλληνα Πρωθυπουργού, η οποία δεν ορρωδεί προ ουδενός ηθικού φραγμού, ακόμη και να παρερμηνεύει τα έγγραφα του Γαλλικού Κράτους, τα οποία η ίδια έχει υπογράψει, παρουσιάζοντας, ως άλλοθί της, ιδιωτικά έγγραφα του Ελληνικού Κράτους, που είναι ευθέως αντίθετα και αντιφατικά, χωρίς, μάλιστα, να είναι καν συνεπής στις φορολογικές της υποχρεώσεις».

Η εφημερίδα Documento επισημαίνει ότι σε περίπτωση λοιπόν που η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν ανακαλέσει την βαρύτατη προσβολή και δεν ζητήσει συγγνώμη για τη συκοφαντική δυσφήμιση και την προσβολή της προσωπικότητας, η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες...

avgi.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.