Όσο πάει, γίνεται και… καλύτερο!...


 Παρότι δεν έχει ακόμη τελειώσει η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο Neo εισπράττει μία έντονη ικανοποίηση από κύκλους της... Κουμουνδούρου αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης. 

Μάλιστα, ειδικά οι χθεσινές υποτιθέμενες «αποκαλύψεις» του εργολάβου έχουν μάλλον… ανακουφίσει πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φοβούνταν τον εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε μία διαρκή «σκανδαλολογία». Όμως, το νέο SMS με τον Νίκο Παππά που παρουσίασε ο Χρήστος Καλογρίτσας παρουσιάζει τον πρώην υπουργό να έχει απαντήσει μόνο ένα… «δηλαδή» -και, μάλιστα, με ερωτηματικό- στον Καλογρίτσα. 

Ταυτοχρόνως, όταν ο Χρήστος Καλογρίτσας ρωτήθηκε για την έγκληση της εταιρείας «Τοξότης» κατά της λιβανέζικης CCC, ο εργολάβος δήλωσε… άγνοια, αποφαινόμενος μάλιστα ότι «δεν έχει σχέση με τον Τοξότη» -δηλαδή με την εταιρεία που έχει ιδρύσει ο ίδιος! 

Μάλιστα, αυτή η προκλητική και εκτός λογικής δήλωση του Καλογρίτσα πυροδότησε αντιδράσεις όχι μόνο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμη και του προέδρου της προανακριτικής, Σταύρου Κελέτση, που προσπέρασε τον ισχυρισμό Καλογρίτσα και τον κάλεσε να απαντήσει στο ερώτημα, δείχνοντας ότι δεν πίστεψε πως ο Καλογρίτσας δεν έχει σχέση με την εταιρεία που… έφτιαξε...


matrix24.gr