Έχουν δίκιο οι αρνητές;...


 Eλενα Ακρίτα 


Θα βγάλουμε λέπια με τον εμβολιασμό;

Όχι όλοι μας, μην υπερβάλουμε. Και γενικά τα λέπια είναι μπελάς στο καθάρισμα πετάγονται εδώ κι εκεί κι άμα τα πατήσεις φεύγει το πόδι και τσακίστηκες. Μια γνωστή μου έβγαλε... λέπια και πιστέψτε με το θέαμα δεν είναι ευχάριστο κυρίως στο ντεκολτέ, χώρια που σου γλιστράει η γόβα.

Όμως οι αρνητικές συνέπειες είναι λιγότερες από τις θετικές, οπότε καλύτερα λέπια παρά να έχεις τον Μπιλ Γέιτς σαν τη ρουφιάνα νυχθημερόν μες το αυτί σου.

Έχεις όντως τον Μπιλ Γκέιτς νυχθημερόν μες το αυτί σου;


Εντάξει αυτό δεν παλεύεται, από την πρώτη κιόλας δόση του εμβολίου ο τύπος αποθρασύνεται. Όλοι ξέρουμε πως το ίδιο είχες πάθει με γκόμενο, αλλά κάποτε τον έδιωξες έτσι δεν είναι;

Ενώ ο Γκέιτς δεν φεύγει λόγω το τσιπάρισμα. Τραγική η κατάσταση τι να λέμε, που πήγες, που θα πάς, τί ώρα είναι αυτή μπορώ να μάθω, ποια νομίζεις ότι είσαι, ποιος θα γυρίσει να σε κοιτάξει εσένα, τηλεφωνήσανε δυο φορές και μου το κλείσανε, γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Και δεν μπορείς να του πεις φεύγω πάω στη μάνα μου, γιατί έρχεται κι αυτός μαζί σου. Άσε στο κατούρημα, εκείνο το ‘ακόμα;;; ακόμα;;;’ εντάξει απλά σού κόβεται, ευχαριστήθηκες τώρα;

Ο ντόκτορ Μπομπ από την Ατλάντα που λέει να μην εμβολιαστούμε έχει δίκιο;

Βουνό. Ο δόκτορ Μπομπ από την Ατλάντα λέει αλήθειες που πονάνε. Μαζί με την γραμματέα του μις Μάνιπενι, εργάζεται άοκνα για να φανερώσει στην Ανθρωπότητα τη Μεγάλη Αλήθεια για τα Σκοτεινά Συμφέροντα των Εβραιομασόνων.

Το εργαστήριο του βρίσκεται σε έναν αχερώνα δυτικά της Ατλάντας. Εκεί με εφόδια την Επιστημονική Γνώση Και Την Πίστη σε Κάτι Ανώτερο, πολεμάει την παγκόσμια συνωμοσία υπέρ του εμβολιασμού.

Τα αποκαλυπτικά άρθρα του δόκτορ Μπομπ δείτε τα πριν τα κατεβάσουν. Και καλό είναι παιδιά να τα διακινούμε μόνο μέσω μέσεντζερ ο νοών νοείτω. Περισσότερα στο doctorbobrevealsthetruth.com όπου θα βρείτε και είδη υγιεινής σε προσιτές τιμές.

Θα γίνει παιδομάζωμα τελικά;

Εντάξει αυτό κακώς διέρρευσε από τώρα αλλά ναι, είναι γεγονός. Όλα τα παιδάκια που βγαίνουν θετικά στα τεστ θα τα παίρνουν έτσι όπως είναι με τα λέπια, να τα κάνουν γενίτσαρους.

Θα ανακοινωθούν άμεσα τα σημεία παράδοσης- παραλαβής των παιδιών. Από εκεί με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν και ξεναγό που μιλάει ελληνικά, οι μικροί μας φίλοι θα μεταφερθούν σε άγνωστο σημείο της δυτικής Ανατολίας, απ’ όπου και θα ξεκινήσει η όμορφη αυτή περιπέτεια. Όλα τους θα παραμείνουν εκεί μέχρι την ενηλικίωση τους και μεγάλα πλέον θα τα γυρίσουν πίσω για να μας σφάξουν.

Είναι λίγο σκληρό το μέτρο για τους γονείς όσο να πεις παιδί σου είναι το πονάς, εδώ γατί χάνεις που λέει ο λόγος. Δε βαριέσαι άμα είσαι νέος θα κάνεις κι άλλα, υγεία να υπάρχει προπαντός.

Είναι η ασπρομάλλα κυρία με την ελληνική σημαία στην κατάληψη του σχολείου η νέα Μπουμπουλίνα;

Υπερβολές, περισσότερο θα λέγαμε μια γυναίκα της διπλανής πόρτας που έκανε την υπέρβαση. Μια ηρωίδα της καθημερινότητας δηλαδή. Εξάλλου ηρωισμός είναι η αυτοθυσία του κοινού ανθρώπου μπροστά στην επιδίωξη ενός υπέρτερου σκοπού λέει η βικιπαιδεία. Με αυτή την έννοια ναι, πρόκειται για μια αγωνίστρια που η αρχόντισσα των Σπετσών θα την καμαρώνει από Εκεί Ψηλά.

Είναι εμποτισμένες οι μπατονέτες με ειδικό υγρό που σε κάνει δουλάρα;

Όχι όλες, μερικές είναι placebo.

Τα παιδιά των αρνητών έχουν περισσότερα δικαιώματα από τα δικά σου παιδιά;

Σαφώς, το παραδέχεται η Εκκλησία μας και ο Γρηγόρης Πετράκος. Τα παιδιά των αρνητών μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό σε όποιον γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό. Να κολλήσουν τον συμμαθητή τους που είναι μαλάκας και τηρεί τα μέτρα προστασίας, τον δάσκαλο που είναι εκτεθειμένος στην αμορφωσιά και τη χυδαιότητα του κάθε γονιού, την καθαρίστρια, τον επιστάτη, όποιον τραβάει η ψυχούλα τους. Και πολύ καλά κάνουν οι γονείς τους και τα μεγαλώνουν έτσι, διότι στην τελική ποιος θέλει παιδί με λέπια;

Εσείς κυρία που γράφετε αυτές τις μαλακίες θα εμβολιαστείτε;

Άσε με μένα εγώ την πάτησα. Έκανα την πρώτη δόση κι έκτοτε ο Μπιλ Γκέιτς με πάει γ@μιώντας. Πήγα χτες στο περίπτερο ζακέτα να πάρεις μου λέει. Το βράδυ πάλι τα ίδια, εσώρουχο άλλαξες μού κάνει θες να πάθεις ατύχημα και να σε βρουν με βρώμικο βρακί; Έφαγες, όλο αηδίες τρως κακώς τις μαγείρεψα τις μπάμιες, να σε δω τώρα που θα γυρίσει ο πατέρας σου. Μου έχει κάνει τη ζωή κόλαση, απορώ αυτός ο άνθρωπος δικούς του δεν έχει να τον νοιαστούν;

Αυτά είναι ορισμένα επιστημονικά επιχειρήματα τα οποία συνηγορούν στην άποψη ότι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού είναι χειρότερος και από το 666. Για περισσότερες πληροφορίες doctorbobrevealsthetruth.com αυτή την εβδομάδα σούπερ προσφορά σετ οδοντόκρεμα+οδοντικό νήμα -50%.

news247.gr