Mπαγιατίλα…


  Περί ορέξεως ουδείς λόγος. Οι τηλεθεατές δίνουν πολύ υψηλά νούμερα στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Σπολλάτη τους! Δεν μπορεί, κάτι βρίσκουν οι νέοι, κυρίως, που εκτοξεύουν την τηλεθέαση μιας τηλεοπτικής συνταγής χρόνων που περιφέρεται στα κανάλια, δεν αλλάζει και η Αρβύλα της μυρίζει –μυρίζει μπαγιατίλα–, αλλά... εξακολουθεί να αρέσει.

 Μια συνταγή που έχει υλικά το πολύ μεταδοτικό χάχανο από τους παρουσιαστές, τον πολύ χαβαλέ, την πολλή μπαλαφάρα και το λίγο ευφυές χιούμορ –τουλάχιστον τα τελευταία τα χρόνια. 

Μέσα σε όλα αυτά έχει και πολύ «ληγμένο» υλικό, πολύ ρετρό.

 Όπως ήταν το θέμα από ρεπορτάζ του Alpha σε σούπερ μάρκετ, στο οποίο η ρεπόρτερ περιφέρεται με ένα άδειο καρότσι περπατώντας και στρίβοντας στους διαδρόμους. Εντάξει, ατυχής η σκηνοθεσία τού ρεπορτάζ με μια ιδέα που ήταν βούτυρο στο ψωμί τού Ράδιο Αρβύλα για διακωμώδηση. Γέλια, τζέρτζελο και τα άλλα συνήθη, ώσπου το βίντεο τελειώνει και ένας από την τετράδα πετάει το (ευφυές νομίζει;) «την άλλη φορά θα στρίβει με κλαρκ». 

Λεπτομέρεια: το βίντεο ήταν ηλικίας δύο ετών όπως ανέφερε στο fb με δικαιολογημένο παράπονο η ίδια η ρεπόρτερ. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σχετικό βίντεο με απόσπασμα από το Ράδιο Αρβύλα δημοσίευσαν οι Zoornalistas μαζί με το σχόλιο της ρεπόρτερ. Περιέργως, το βίντεο μπλοκαρίστηκε από την πηγλη του, φυσικά όχι με πρωτοβουλία των Zoornalistas στους οποίους εξακολουθεί να υπάρχει όλη η άλλη περιγραφή. Μαζί υπάρχει η παρατήρηση ότι πολλοί συνάδελφοι της ρεπόρτερ «σχολίασαν αρνητικά το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα κατηγορώντας τους, μέσω των σόσιαλ μίντια, τουλάχιστον για έλλειψη χιούμορ». 


 πηγη harddog-sport.blogspot.com