Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Προβληματική δημοσκόπηση από το Μega...


 ...για την γνώμη του κόσμου για την διαχείριση της πανδημίας... 


 Τουλάχιστον προβληματική ήταν η παρουσίαση μίας δημοσκόπηση της GPO από το Μega το μεσημέρι του Σαββάτου, με τρία γραφήματα για τρία διαφορετικά θέματα να είναι λάθος. Μικρότερο φαίνεται το ποσοστό του 29,2 που έχει αρνητική άποψη για τους... χειρισμούς της κυβέρνησης όσο αφορά την πανδημία σε σχέση με αυτό του 28,8 που έχει θετική άποψη στην δημοσκόπηση του MEGA. 

Παγκόσμια πρωτοτυπία που έχει ξανασυμβεί δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση με σκοπό να ξεγελάσει το μάτι του τηλεθεατή ο οποίος βλέπει μόνο το θετικό ποσοστό παρόλο που είναι μικρότερο. 

 Παράλληλα, το «μάλλον θετικά» προστίθεται στο «θετικά» και βγαίνει η λεζάντα ότι «το 57% των πολιτών κρίνει θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης».  

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης ήταν εν γένει προβληματική στην οπτικοποίησή της, ενώ παράλληλα δεν γίνεται καμία αναφορά στο δείγμα και στο πότε αυτή διενεργήθηκε...
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.