Κυβερνητικό «θαύμα» στη Λέσβο...

0


 Έκαναν τις 215 δόσεις, 860 εμβόλια...

 Για πολιτική με την οποία ο πληθυσμός στη Λέσβο αφήνεται ακάλυπτος από το υπουργείο Υγείας γίνεται λόγος στο νησί, καθώς στον σχετικό πίνακα του υπουργείου φέρονται να παρουσιάζονται εμβολιασμοί οι οποίοι δεν...

πραγματοποιήθηκαν.

 Την πραγματοποίηση 860 εμβολίων για την προστασία από τον κορονοϊό στη Λέσβο (από τα οποία 250 χθες 14 Ιανουαρίου) ανακοινώνει δημόσια το Υπουργείο Υγείας δια της ιστοσελίδας της Ελληνικής Κυβέρνησης gov.gr, σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού «Στο Νησί». Όπως υπογραμμίζεται, την ίδια ώρα η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τα κυβερνητικά fake news με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας σε σχέση με την πορεία των εμβολιασμών στο νησί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αλήθεια είναι ότι έγιναν μόνο 215 εμβόλια γιατί τόσα ήρθαν στη Λέσβο την περασμένη Δευτέρα. Άλλα 70 στάλθηκαν χθες Πέμπτη τα οποία και θα γίνουν αύριο Σάββατο και τη Δευτέρα. Δηλαδή την επόμενη Δευτέρα θα έχουν πραγματοποιηθεί μόλις 285 εμβολιασμοί. 

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως μόνο για τον εμβολιασμό του προσωπικού Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και ΕΚΑΒ που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον εμβολιασμό απαιτούνται 450 δόσεις. Ακόμα, άγνωστο παραμένει πως θα εμβολιαστούν οι άνω των 85 ετών κάτοικοι του νησιού που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον εμβολιασμό. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι το μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργήσει θα είναι αυτό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

 Οι γραμμές εμβολιασμού που ανακοινώθηκαν ότι θα δημιουργηθούν στα Κέντρα Υγείας και περιφερειακά ιατρεία του νησιού εγκαταλείπονται λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και… εμβολίων!...  

Πηγή:thepressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)