Πατρόν, κιλά και μεταποίηση...


 Ως γνωστόν, εδώ και δύο ημέρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η απόπειρα του Άδωνη Γεωργιάδη να δείξει ότι το «click away» λειτουργεί κανονικά και αποτελεσματικά. Όμως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει ήδη... μετανιώσει την ανάρτησή του. 

Βλέπετε, ο Γεωργιάδης ανήρτησε φωτογραφίες που... τον δείχνουν έξω από ένα συγκεκριμένο κατάστημα ανδρικής ένδυσης επί της Μεσογείων να ψωνίζει ένα κοστούμι με την συγκεκριμένη μέθοδο. 

Ωστόσο, με δεδομένο ότι ένα κοστούμι χρειάζεται πάντα μεταποίηση –έστω στα μανίκια του σακακιού ή στα μπατζάκια του παντελονιού- πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ευλόγως απόρησαν πώς ο υπουργός ψώνισε... κοστούμι σαν να ήταν μπουγάτσα. 

Και για όσους μπορεί να σκέφτηκαν πως το συγκεκριμένο μαγαζί –που διαφημίστηκε δεόντως από την ανάρτηση Γεωργιάδη- μπορεί να είχε το «πατρόν» του υπουργού, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν: βλέπετε, όπως παρατήρησαν πολλοί πικρόχολοι στα social media, ο υπουργός το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει βάλει... κιλάκια και, ως εκ τούτου, τα πατρόν δε θα είναι πολύ πιστά στον σωματότυπό του πλέον...

matrix24.gr