Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Black out στα τηλεοπτικά έσοδα...

Με το ενδεχόμενο επιστροφής της πανδημίας και διπλών εκλογών...

 Σε μια εφιαλτική σεζόν εισέρχεται η τηλεόραση. Ο κίνδυνος του δεύτερου κύματος πανδημίας και μιας ενδεχόμενης διπλής εκλογικής αναμέτρησης μπορεί να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την αγορά της τηλεόρασης, όπου ήδη η συμφωνία-βαρόμετρο Star – Alpha έχει...

δημιουργήσει έναν νέο τηλεοπτικό πυλώνα.

Με τις σειρές να γυρίζονται με ταχύτατους ρυθμούς μέσα στο καλοκαίρι, εξαιτίας του φόβου της ισχυρής επιστροφής της COVID-19 από τον Σεπτέμβριο, και με τα έσοδα καθηλωμένα κινούνται οι τηλεοπτικοί σταθμοί, επιχειρώντας να μετριάσουν τις απώλειες από το πρώτο διάστημα της πανδημίας. Στόχος είναι να γυριστούν οι σειρές και τα realities, ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα στις ταινιοθήκες των σταθμών και στη συνέχεια οι σταθμοί να μπορούν να αποφασίσουν αν θα τα μεταδώσουν ή όχι, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας.

Το δεύτερο σταυρόλεξο είναι οι εκλογές. Αν προκηρυχθούν τον Σεπτέμβριο και δεν εκλεγεί κυβέρνηση, θα υπάρχει και δεύτερη αναμέτρηση τον Οκτώβριο. Στο διάστημα αυτό οι σταθμοί θα μεταδίδουν υποχρεωτικά δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα. Η κανονική διαφήμιση θα ξεκινήσει πολύ αργότερα, μαζί με τα νέα προγράμματα, τον Νοέμβριο.
typologies.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.