Open στο Mega...

Σε πλήρη αναθεώρηση ο ενημερωτικός τομέας στο Open. Όλα θα συζητηθούν από την αρχή, ενώ όσο δεν λαμβάνονται οι αποφάσεις  για το πρόγραμμα, τόσο η κατάσταση θα δυσκολεύει.

**Φυσικά, στο επίκεντρο είναι το...

οικονομικό ζήτημα, η διαχείριση της θέσης της εταιρείας στην τηλεοπτική αγορά και η καθυστέρηση στις συζητήσεις με τον ενδιαφερόμενο που θέλει να επενδύσει.

**Και στο Mega, πάντως κινούνται προς την κατεύθυνση για ισχυρή παρουσία από το Σεπτέμβριο, ανεξαρτήτως αν θα υπάρχει δεύτερο κύμα πανδημίας ή όχι. Και αυτό σημαίνει επενδύσεις στο πρόγραμμα και την ενημέρωση με πρόσωπα αναγνωρίσιμα.

**Θυμάστε πως κάποτε-πριν από 3 Καλοκαίρια- στο Mega ήταν ο όμιλος Βαρδινογιάννη, και μπήκαν στη συνέχεια στην Τηλέτυπος ΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης καισ στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης

*Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι από τους υπουργούς που εργάζονται προς τη σωστή κατεύθυνση, κάτι ασυνήθιστο για τη σημερινή κυβέρνηση.


*Κινδυνεύει όμως από το γεγονός ό,τι τον εμφανίζουν να κάνει περισσότερα από όσα πράττει και από τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων που κινούνται “εκτός γραμμής”, όχι μόνο από την καθημερινή ενημέρωση, αλλά και από τις συνεντεύξεις Τύπου.

**Αντί να προτείνουν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει την αναγγελία για την επανέναρξη του τουρισμού της χώρας. από το Μουσείο της Ακρόπολης ή από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τον έβαλαν στην Αίγλη του Ζαππείου. Τα παιδιά της επικοινωνίας, μάλλον κουράστηκαν.

**Τα πλάνα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο (ώρα μετάδοσης 21:38 στο δελτίο της ΕΡΤ1) τον εμφάνιζαν να έχει περιττά κιλά ή να κάθεται με ραθυμία στην καρέκλα.  Δεν ασχολείται ,ως φαίνεται, κανείς με την εικόνα του στο κόμμα.

**Αύριο, Σάββατο ο Νίκος Βούτσης, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, στην ΕΡΤ, στην εκπομπή “7”.

**Συνεδρίασε και η ΕΙΙΡΑ για να αποτιμήσει τις εξελίξεις στο ραδιόφωνο.

**Στο ΕΣΡ συζητάνε ακόμη για το πως θα ορίσουν την πολιτική πολυφωνία.

"Αιχμές" (typologies.gr)