ΗΠΑ: Αφροαμερικανός πράκτορας του FBI συλλαμβάνεται απο αστυνομικούς λόγω χρώματος

0
Δυο λευκοί αστυνομικοί αποφασίζουν να συλλάβουν Αφροαμερικανό που κάθεται και απλά καπνίζει το τσιγάρο του..Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι πρόκειται για πράκτορα του FBI. Το βίντεο αποτυπώνει τον ανησυχητικό βαθμό του ρατσισμού απέναντι στους Αφροαμερικανούς και κάνει από την Κυριακή τον γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο δεν είναι γνωστό πότε κι πού τραβήχτηκε.Το σημαντικό είναι ότι αποκαλύπτει μια «παράδοση» προκαταλήψεων απέναντι στους Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ...
  Οι αστυνομικοί αρχικά μιλούν με τον άνδρα ο οποίος τούς λέει ότι τον παρενοχλούν και ότι τον έχουν περάσει για κάποιον άλλο. Στην συνέχεια του λένε ότι θα τον συλλάβουν. Όταν εκείνος αντιδρά και τους λέει ότι παρανομούν, εκείνοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και τον σηκώνουν με την βία όρθιο και του δένουν τα χέρια πισθάγκωνα. Όταν ακούγεται κάποιος να τους λέει «δεν ξέρετε πού έχει μπλέξει» εκείνοι δεν πτοούνται μέχρι τη στιγμή που τους ζητάει να δουν την ταυτότητά του που έχει στην πίσω τσέπη του παντελονιού του.

 Όταν βλέπουν την ταυτότητα σοκάρονται και χάνουν το χρώμα τους καθώς ο άνδρας τον οποίο έχουν συλλάβει άδικα είναι πράκτορας του FBI. Αμέσως η συμπεριφορά τους αλλάζει και του λύνουν τα χέρια. Ο πράκτορας σε κάποια φάση ακούγεται να τους λέει: είστε οι πιο χαζοί καρ@@@δες στον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)