Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Συγκίνησε το Πόθεν έσχες του Πικραμμένου: Με Novartis, Goldman Sachs και Deutsche Telekom ομόλογα δάκρυσε το πανελλήνιο

Σε 207.619 ευρώ ανέρχονται τα εισοδήματα του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου και της συζύγου του, ενώ ο ίδιος διαθέτει πλούσιο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με ομόλογα ακόμη και στη Novartis τα οποία ανήκουν στη σύζυγό του.
Πιο αναλυτικά ο Παναγιώτης Πικραμμένος διαθέτει...

  • ομόλογα στην Deutsche Telekom με αξία κτήσης τα 43.280 ευρώ και διαχειριστή την Alpha Private Bank,
  • ομόλογα αξίας 58.000 ευρώ στην Goldman Sachs,
  • στην Siemens FINANCIERINGSMAT,
  • στην Colgate,
  • τη Nestle
  • η σύζυγος του Παναγιώτη Πικραμμένου διαθέτει ομόλογα στη Novartis με αξία κτήσης τα 24.722 δολάρια και αξία αποτίμησης τα 22.153 δολάρια. Όπως αναφέρεται στη δήλωση από δωρεά του πατέρα της συζύγου του.
  • Από δωρεά η σύζυγός του διαθέτει ομόλογα και σε άλλες εταιρείες όπως η Bayer, η Daimler, κτλ.
Πραγματικά συγκίνησε το πανελλήνιο, το χαρτοφυλάκιο και της συζύγου του κ.Πικραμένου καθώς από απόκτηση ομολόγων σε ξένες μεγάλες εταιρίες διαθέτει 432.529 ευρώ.
pikramme
Οι καταθέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου φτάνουν τις 232.546 ευρώ, ενώ η σύζυγος του έχει 38.818,20 δολάρια 8.139 ευρώ σε τράπεζα της Ελβετίας. Οι καταθέσεις τις σε ελληνικές τράπεζες τα 8.252 ευρω. Ο κ.Πικραμμένος έχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο, ένα δίκυκλο και μία βάρκα στη Μύκονο και η σύζυγός του διαθέτει ένα αυτοκίνητο.
Δείτε αναλυτικά τη δήλωση πόθεν έσχες
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.