Γ. Βρούτσης: «Μειώνονται οι μισθοί» – Στ. Πέτσας: «Ψεύτες όσοι ισχυρίζονται ότι μειώνονται οι μισθοί»

0
Ψέμα στο ψέμα και αλληλοδιαψεύσεις ακόμα και σε επίπεδο κορυφαίων Υπουργών είναι αυτό που κυριαρχεί στο ζήτημα των μισθών και του σχεδίου της εσωτερικής υποτίμησης, το οποίο εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών χαρακτήρισε «ψεύτες»...
όσους ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων. Μόνο που περίπου δύο ώρες νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα, ο αρμόδιος Υπουργός, Γιάννης Βρούτσης επιβεβαίωσε ότι οι μισθοί θα μειωθούν, φέρνοντας μάλιστα και συγκεκριμένο παράδειγμα.

Αν ένας εργαζόμενος αμείβεται με 1.000 ευρώ και ο εργοδότης του επιλέξει να τον απασχολεί για το 50% του ωραρίου, τότε το κράτος θα προσθέτει στον μισό μισθό που θα λαμβάνει το 60%, δηλαδή 300 ευρώ.
Σύνολο 800 ευρώ.

Με λίγα λόγια, Βρούτσης το πρωί επιβεβαιώνει το κούρεμα των μισθών, Πέτσας νωρίς το μεσημέρι διαψεύδει, αποκαλώντας τον ψεύτη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)