Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Το σχέδιο στήριξης για τις αερομεταφορές...

Το πλέγμα μέτρων για τη στήριξη του τομέα των αερομεταφορών έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, με κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας.

Ο...

κλάδος του αεροπορικού ταξιδιού και όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, τόσο από την απαγόρευση πτήσεων όσο και από τη μεγάλη πτώση του τουρισμού.

Στα πέντε βασικά μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση περιλαμβάνονται ισχύουσες ρυθμίσεις για αναστολή συμβάσεων εργασίας, έκπτωση σε ενοίκια και το πρόγραμμα «Συν-Εργασία». Περιλαμβάνονται, ακόμη, ειδική φορολόγηση για το πτητικό προσωπικό, αποζημίωση για τις πτήσεις Απριλίου-Μαΐου και μείωση ΦΠΑ στις μεταφορές.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.