Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Δυσφορία για το πρωτοσέλιδο των «Νέων»...

Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν κύκλοι του Υπουργείου Υγείας με αφορμή το πρωτοέλιδο δημοσίευμα των «Νέων» σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, θα υπάγονται πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι...

ίδιοι κύκλοι έκαναν λόγο για πρωτοφανή αιφνιδισμό και διευκρίνισαν ότι το Υπουργείο Υγείας ουδέποτε συμμετείχε σε επιτροπή, στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα.

Επεσήμαναν ακόμα, ότι η κρίση του κορονοϊού, κατέδειξε πόσο σημαντική είναι η κεντρική διοίκηση και ο κεντρικός σχεδιασμός στο σύστημα υγείας.

Τέλος ανέφεραν ότι όπως ήφη έχει ανακοινωθεί, βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας νομοθετική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ, Δίκτυα Υγείας).

documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.