"Τσιγάρο αναμμένο" (του Πολάκη) η ΝΔ...

Με την φωτογραφία του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη να καπνίζει σε συνέντευξη Τύπου, θεωρεί ότι «καθάρισε» η κυβέρνηση με τις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, στο άρθρο του στη σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το...

Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αντί να απαντήσει πολιτικά και εμπεριστατωμένα στην επιχειρηματολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε για ακόμα μία φορά να σφυρίξει αδιάφορα και να απαντήσει με το γνωστό τσιτάτο «κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους».


Η απάντηση στο σημερινό άρθρο του κ. Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών σχετικά με το τι θα γινόταν αν την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής:
Προβολή εικόνας στο Twitter
371 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


«Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπει σε διαδικτυακό τρολ: ''Ο Πολάκης καπνίζει''. Η χυδαιότητα και η ένδεια επιχειρημάτων τους θα μπορούσε να είναι κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας», το σχόλιο-απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, στη Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κείμενο του ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία και περιγράφει τις παρεμβάσεις που θα έκανε το κόμμα του, καθώς θεωρεί αναγκαίο να φύγει η τωρινή κυβέρνηση «για να αναλάβει τις τύχες του τόπου ξανά μια προοδευτική κυβέρνηση».

Ειδικότερα, περιγράφει τι θα γινόταν αν στα νοσοκομεία είχαμε 4.000 περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές, στα μέσα ατομικής προστασίας έμπαινε από τις πρώτες μέρες διατίμηση, εάν είχαμε προχωρήσει στη χρηματοδότηση της εργασίας, εάν είχαμε σχέδιο επιθετικής εξαγοράς στρατηγικών επιχειρήσεων και όχι υπουργούς να στήνουν «δουλίτσες» εκατομμυρίων αλλά και τον κίνδυνο η δημοκρατία να μπει σε καραντίνα.

efsyn.gr