Προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μάχη στο CAS ο ΠΑΟΚ

0
Πυρετώδεις προετοιμασίες επικρατούν στον ΠΟΑΚ για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που έχει.

Σύμφωνα με τη LiveSport, το νομικό επιτελείο του δικεφάλου του βορρά έκανε συνεχείς τηλεδιασκέψεις το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για το την προσφυγή που θα κατατεθεί μέσα στη βδομάδα στο CAS, για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.


Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και συνεχίζουν τις λεπτομερείς διεργασίες, σε συνεργασία με ελβετικό γραφείο. Συγκεκριμένα, αποστέλλουν τα μεταφρασμένα έγγραφα της υπόθεσης και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για όλες τις διευκρινίσεις που χρειάζονται.

Ο χρόνος, άλλωστε, σε αυτή την υπόθεση είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ, αφού θα έχει το περιθώριο να καταθέσει την προσφυγή ως τις 5 Μαΐου.

Παράλληλα, συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη παρακολουθούν την υπόθεση παραπομπής του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για την υπόθεση στημένων αγώνων.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» βρίσκονται… κοντά στις διαδικασίες, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)