Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Μ. Κεφαλογιάννης: Εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της επιτροπής για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν τα ηνία της επιτροπής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που θα παρακολουθεί την πρόοδο της ενταξιακής πορείας της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Συγκεκριμένα πρόεδρος της κρίσιμης κοινοβουλευτικής επιτροπής Σταθεροποίησης και Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Αλβανίας εξελέγη ομόφωνα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης...

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά πως: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα, η ομόφωνη εκλογή μου στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σταθεροποίησης και Σύνδεσης ΕΕ-Αλβανίας. Μίας πολύ σημαντικής Επιτροπής που εξετάζει την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, μίας υπό ένταξη χώρας των Δυτικών Βαλκανίων που οφείλει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεντημένο, το κράτος δικαίου, τις σχέσεις καλής γειτονιάς, το διεθνές δίκαιο, τα δικαιώματα των μειονοτήτων και βεβαίως τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας».
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.