Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Tέλος το 1 ευρώ για τα αθλητικά φύλλα...

Και το τελευταίο «προπύργιο» του ένα ευρώ για τις αθλητικές εφημερίδες έπεσε: από την 1η Αυγούστου η τιμή της SportDay αυξήθηκε από το 1 ευρώ στο...
1,20, αλλά παραμένει η χαμηλότερη μεταξύ των επτά αθλητικών εφημερίδων. Από τις υπόλοιπες με 1,30 πωλούνται οι Live Sport...
, Φως, Sportime, Ώρα για Σπορ και με 1,50 οι Κόκκινος Πρωταθλητής και Πράσινη.

Η SportDay ήταν η πρώτη που έριξε χαμηλά την τιμή της, επί διευθύνσεως Περικλή Γκιόλια, και την έφτασε στο 0,90  ευρώ. Την αύξησε ελαφρώς πέρσι, στο ένα ευρώ, πάλι την 1η Αυγούστου, επί ημερών Τάσου Μπούρα πλέον. Εκείνη η αύξηση δεν επηρέασε (αναλογικά με όλες τις άλλες) τις πωλήσεις της εφημερίδας, η οποία ήταν και παραμένει σταθερά πρώτη στη λίστα κυκλοφοριών του αθλητικού Τύπου.

Στις αρχές του 2015, κι ενώ άλλες εφημερίδες μείωναν την τιμή, η Live Sport έκανε το άλμα: πέρασε από το όριο του 1,30 και έφτασε την τιμή στο 1,40, κάτι που ως τότε είχε κάνει μόνο η Πράσινη που είχε ήδη 1,50 ευρώ. Σήμερα, που ανήκει στον Όμιλο Φιλιππάκη, η Live Sport τιμάται 1,30 ευρώ.

 harddog-sport.blogspot.com 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.