Natalie Christopher: Στην Ικαρία ο ιατροδικαστής - Αυτοψία στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός

kafeneio sp

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης 35χρονης αστροφυσικού μετέβη ο ιατροδικαστής για να πραγματοποιήσει αυτοψία, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της άτυχης γυναίκας - Η βασική εκτίμηση των αρχών που μένει όμως να επιβεβαιωθεί...


Ο επίλογος της εξαφάνισης της 34χρονης αγγλίδας αστροφυσικού Natalie Christopher γράφεται σήμερα, μία μέρα μετά την ανακάλυψη του πτώματός της σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη περιοχή στην Ικαρία.

Ιατροδικαστής και κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής πραγματοποίησαν νωρίτερα αυτοψία στο σημείο καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση της σορού, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η εξέταση του πτώματος, του υψώματος και της θέσης των πεσμένων βράχων θα καταδείξει εάν ευσταθεί η εκτίμηση πως ο άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε λόγω δυστυχήματος.



Η εκτίμηση των Αρχών είναι ότι έπεσε κατά την διάρκεια αναρρίχησης ή καταρρίχισης την οποία επιχείρησε δίχως τον κατάλληλο εξοπλισμό, με συνέπεια να αποκολληθούν βράχια και να την καταπλακώσουν. Σημειώνεται πως το σημείο είναι επικίνδυνο για ορειβασία



Η 35χρονη είχε ταξιδέψει στην Ικαρία για διακοπές με τον σύντροφό της. Το ζεύγος ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το νησί την ημέρα που η Κρίστοφερ σκοτώθηκε. Η 35χρονη Νατάλι Κρίστοφερ βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, πλακωμένη από βράχια.