Ισπανία: Αστυνομικός αφοπλίζει με εντυπωσιακό τρόπο άνδρα που κραδαίνει ματσέτα (βίντεο)

0
Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Ισπανία ένας ηρωικός αστυνομικός που με περίσσιο θάρρος και αξιοθαύμαστες δεξιότητες κατάφερε να αφοπλίσει έναν επικίνδυνο άνδρα οπλισμένο με ματσέτα.

Οι συνάδελφοί του είχαν περικυκλώσει τον ύποπτο, που βρισκόταν μέσα σε συντριβάνι και κράδαινε το αιχμηρό αντικείμενο, αποσπώντας του την προσοχή...

Τότε ο γενναίος ένστολος βρήκε την ευκαιρία, σύμφωνα με το RT, και χίμηξε πάνω στον ανυπάκουο άνδρα με εντυπωσιακό πλονζόν, ρίχνοντας τον κάτω.

Το δραματικό περιστατικό καταγράφηκε καρέ-καρέ από αυτόπτες μάρτυρες σε βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.


👏 IMPRESIONANTE intervención de los COMPAÑEROS 🚔 de @Jupol_Madrid

🚨👦🏾 amenaza con un machete 🔪 de grandes dimensiones en el Barrio de San Cristobal de los Ángeles, Distrito .

👉A falta de Taser... 🔝🙌💪👮‍♂️👮‍♀️

📍
5,614 people are talking about this
Το συμβάν έλαβε χώρα την Τετάρτη περίπου στις 5:40 μ.μ. τοπική ώρα στην περιοχή Βιλαβέρντε της Μαδρίτης.

Ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί θέλησαν να κάνουν έλεγχο στον ύποπτο άνδρα. Εκείνος τους πέταξε το σακίδιό του και έγινε βίαιος, προσπαθώντας να τους μαχαιρώσει πολλές φορές με τη ματσέτα. Εντούτοις, με τη βοήθεια ενισχύσεων, η αστυνομία κατάφερε να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο και να συλλάβει τον άνδρα.
Την παράσταση έκλεψε, πάντως, το άλμα του αστυνομικού που εξουδετέρωσε τον ματσετοφόρο. Ενας άλλος αξιωματικός στη συνέχεια κατάφερε να του αποσπάσει τη φονική λεπίδα, προτού βλάψει κάποιον από τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας, με αφρικανική καταγωγή, έχει στο ενεργητικό του 20 συλλήψεις για διάφορα εγκλήματα. Εχει καταδικαστεί, επίσης, δύο φορές για επιθέσεις φυλετικού-ρατσισικού χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)