Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

Δυο μέτρα και δυο σταθμά...


Να ενταχθούν όλες οι ανεξάρτητες διοικητικές αρχές στις διατάξεις του άρθρου 101 του υπουργείου Εσωτερικών, ζήτησε ο...

βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, κάνοντας λόγο για αναγκαιότητα αποπολιτικοποίησής τους στο σύνολό τους.

Ειδικότερα,εστίασε στην ‘εξαίρεση’ του Συνηγόρου του Καταναλωτή, που δεν είναι άλλος από τον Λευτέρη Ζαγορίτη, ζητώντας στα ασυμβίβαστα να συμπεριληφθεί και η κατοχή θέσης προέδρου ή γραμματέα κοινοβουλευτικού κόμματος.

Στην πραγματικότητα, ο κ. Κατρίνης καταγγέλλει ‘δύο μέτρα και δύο σταθμά’ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσπάθεια κάλυψης των ‘ιερών τοτέμ’ του καραμανλισμού. Αποκαλύπτοντας ότι στο νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται άλλες ανεξάρτητες αρχές, ούτε ασυμβίβαστα άλλων ‘κομματικών θέσεων’ με αποτέλεσμα να εξαιρείται ο Λευτέρης Ζαγορίτης.

«Αλήθεια, αποδεικνύει την πολιτικοποίηση μίας ανεξάρτητης αρχής ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει σε θέση συνεργάτη υπουργού και όχι ένα υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος;», διερωτήθηκε ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η εν λόγω διάταξη προσπαθεί να ‘καλύψει’τον κ. Ζαγορίτη, ο οποίος είναι Συνήγορος του Καταναλωτή από τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει διατελέσει βουλευτής, αλλά και γραμματέας του κόμματος της ΝΔ»...

matrix24.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.