«Αλλάζουμε τη Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ»...

kafeneio sp

Την ομολογία ότι πράγματι η ΝΔ απομάκρυνε την κ. Βασιλική Θάνου από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού για μικροπολιτικούς λόγους, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε κυνικά στον...

ΑΝΤ1 ότι «αλλάζουμε την κ. Θάνου γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ» και σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα έκανε το ίδιο ακόμη κι αν η κ. Θάνου στήριζε τη γαλάζια παράταξη. «Όπως δεν μπορώ να βάλω έναν νεοδημοκράτη, έτσι δεν μπορεί να βάλει ο Τσίπρας κι έναν συριζαίο» υποστήριξε.

Όταν δε η κουβέντα στράφηκε στην τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα, πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, στο τιμόνι της ΕΡΤ, απάντησε: «εγώ μίλησα για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, όχι για την ΕΡΤ». «Για την Επιτροπή υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, για την ΕΡΤ δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ωστόσο την Δευτέρα στο ίδιο κανάλι η Βασιλική Θάνου είχε ξεκάθαρα δηλώσει ότι: «Ουδέποτε υπήρξα κομματικό πρόσωπο, ούτε ανήκα σε οποιοδήποτε κόμμα» ενώ ομολόγησε ότι ο πρώτος που έσπευσε να την συναντήσει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης...

left.gr