Ζητά 2 εκατ. ευρώ για Μακέντα ο Παναθηναϊκός...

kafeneio sp
0

Ο Φεντερίκο Μακέντα εντυπωσιάζει ήδη από την προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό, με το όνομά του να ακούγεται όλο και πιο συχνά σε μεταγραφικά σενάρια.

Χθες (24/7) μόλις, ο...

Ιταλός επιθετικός φάνηκε να βρίσκεται μέσα στις 4 κορυφαίες επιλογές της Τράμπζονσπορ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Η τουρκική ομάδα έσπευσε να διαψεύσει το σενάριο αυτό, αν και βέβαια όπου υπάρχει καπνός... υπάρχει και φωτιά συνήθως, κάτι που μπορεί να ισχύει και για τον 28χρονο στράικερ.

Σε περίπτωση, πάντως, που μια ομάδα ενδιαφερθεί για τον παίκτη, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να διαπραγματευτούν το ζήτημα της πώλησής τους. Τον τελευταίο καιρό η τιμή έμοιαζε να ανεβαίνει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά σύμφωνα με τη «Sportday» αυτό βρίσκεται, πλέον, στα 2 εκατομμύρια, με το ποσό που ζητούν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» να αυξάνεται κατακόρυφα.

Ο Μακέντα, ασφαλώς, είδε το όνομά του να... παίζει ξανά από τη στιγμή που κατάφερε να «αναγεννηθεί» στο Κορωπί, χάρη στην πολύ καλή του περσινή σεζόν. Ο ίδιος, βέβαια, μπορεί να παίξει ρόλο, ανάλογα με το τι συμβόλαιο του προσφέρει οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα. Αν είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που διαθέτει τώρα, μπορεί να πιέσει από την πλευρά του...

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)