Ανακοίνωσε αποστολή για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 31 ατόμων που θα βρεθούν στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτό, δε βρίσκονται ο Τζάλμα Κάμπος, που βρίσκεται υπό πώληση στην Τουρκία, ο Δημήτρης Χατζιησαΐας, που ενημερώθηκε την Πέμπτη πως δεν υπολογίζεται και θα δοθεί δανεικός, όπως και ο Αργκις Κάτσε, που οδεύει προς Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Γιάννη Μυστακίδη....
, ενώ δεν είναι φυσικά παρόντες οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Αμρ Ουάρντα που αγωνίζονται στο Μουντιάλ. Παρών και ο νεαρός μέσος Μπαλογιάννης της δεύτερης ομάδας, που ανανέωσε την Τετάρτη με τους "ασπρόμαυρους".

Ο Λεό Ζαμπά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή την Παρασκευή και μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του, εν αναμονή των μεταγραφών του σέντερ φορ, του παίκτη στον άξονα και ίσως ενός αριστερού μπακ.

Αναλυτικά, η αποστολή: Γλύκος, Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος, Κίτσιου, Χαρίσης, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής με πτήση για το Ντίσελντορφ κι, από ‘κει, θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ.