Το ζει ο Πάνος Καμμένος: Νομίζει ότι είναι ο Ζέρβας, ο Τσίπρας είναι ο Βελουχιώτης και μαζί, μόλις ανατίναξαν το Γοργοπόταμο

3 χρόνια μετά την εκλογή του και την ανάληψη του υπουργείου Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να ζει το όνειρό του και να κάνει φανταστικές μάχες στο μυαλό του, από τις οποίες βγαίνει νικητής.

Όπως ανέφερε ο υπουργός στη χτεσινή του ομιλία στο Ζάππειο....
στο πλαίσιο εκδήλωσης για το “τέλος των μνημονίων”:

Έξι χρόνια πριν ένα κίνημα πολιτών ενώθηκε υπό το σκοπό να επανακτήσει η πατρίδα εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια απευλεθερώνοντας την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, που μας είχαν αποκόψει από τον ευρωπαϊκό κορμό, που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά, χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις που το ΔΝΤ ανέλαβε τη διοίκηση χώρας.

Αποφύγαμε τον εμφύλιο, το καταφέρατε εσείς τα μέλη των ΚΟ Συριζα και ΑΝΕΛ

Σήμερα οι ΑΝΕΛΛ δικαιωνόμαστε για κάθε απόφαση που πήραμε και το ίδιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που άντεξαν όλες αυτές τις επιθέσεις.

Δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν. Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε.

Και στα εθνικά θέματα αποδείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε Θερμοπύλες […] Καταφέραμε ν’ αναδείξουμε την πατρίδα μας με το προσφυγικό, γιατί όταν στην Κεντρική Ευρώπη ούρλιαζαν με μίσος, οι Έλληνες αγκάλιασαν τους πρόσφυγες, προσέφεραν αγάπη και τροφή στους πρόσφυγες. Δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλά πατριωτισμό, ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι

Ήταν συγκινητική η αναφορά του υπουργού στον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκε ο ελληνικός λαός τους πρόσφυγες, δείχνοντας αλληλεγγύη και βοηθώντας όπως μπορούν, λίγο πριν η κυβέρνηση τους στοιβάξει σε hot spot και τους αφήσει να πεθάνουν από έκθεση στα στοιχεία της φύσης.

Όμως αυτό που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον, ήταν το παρακάτω απόσπασμα από την ομιλία του Πάνου Καμμένου:

Όταν με κάλεσε ο Τσίπρας είχα πει αρχίζει η επιχείρηση Γοργοπόταμος όπως τότε που ο Άρης και ο Ζέρβας κατάφεραν να τινάξουν την γέφυρα. Αφού η επιχείρηση Γοργοπόταμος τελείωσε αρχίζει το σχέδιο Μάρσαλ με την βοήθεια των Ελλήνων

Ο υπουργός Άμυνας, ανακοίνωσε πως τα μνημόνια τελείωσαν, ο Γοργοπόταμος ανατινάχτηκε, ο ίδιος είναι σαν τον Ζέρβα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι σαν τον Βελουχιώτη και πως τώρα ξεκινά το σχέδιο Μάρσαλ.

Το οποίο συμπτωματικά, ήταν ένα μνημόνιο, αφού παρείχε οικονομική βοήθεια σε βιομήχανους της Ελλάδας με αντάλλαγμα τον έλεγχο της χώρας από τις ΗΠΑ και συνοδεύτηκε από άγρια φοροεπιδρομή του λαού, όπως δηλαδή ακριβώς πρόκειται να γίνει με τη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των συντάξεων, μέσα στους επόμενους μήνες.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως δεν περιμέναμε μία τόσο ιστορικά καλή αναλογία από έναν υπουργό που μας έχει συνηθίσει στο να στρώνει κόκκινο χαλί σε παραλίες για να τιμήσει τη ναυμαχία της Σαλαμίνας…

Μπράβο Πάνο