Κουπόνι Σαββάτου (04/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Τεράστιο το ενδιαφέρον στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (04/11), με δράση σε όλα τα πρωταθλήματα τη Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα παιχνίδια της ημέρας στις κυριότερες λίγκες.
Για το πρώτο «διπλό»
Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 10η αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο σε μίνι αθηναϊκό ντέρμπι...
, λίγο νωρίτερα ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με την έξοδο του Παναθηναϊκού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Δεν έχουν «διπλό» φέτος οι πράσινοι, που «πληγώνονται» πολύ απ’ τα εκτός έδρας παιχνίδια τους, χαρακτηριστικό είναι ότι πήραν μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 εκτός έδρας ματς στην επαρχία (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης), μετρούν ρεκόρ 1-6-5!
Ο καλύτερος «πελάτης» του Μέσι
Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Α’ Ισπανίας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, όπου ξεχωρίζει το στατιστικό αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μετράει 29 γκολ σε 30 συναντήσεις του με τη Σεβίλλη για όλες τις διοργανώσεις, με τους Σεβιγιάνους να αποτελούν το μεγαλύτερο «θύμα» του. Στα άλλα ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης πηγαίνει στην έδρα της Λα Κορούνια και έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη, η εξαιρετική Βαλένθια υποδέχεται τη Λεγκανές και η Αλαβές φιλοξενεί την Εσπανιόλ.
Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Α’ Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Παρί πηγαίνει στην έδρα της Ανζέ χωρίς τους Νεϊμάρ, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία και Τιάγκο Μότα, ασφαλώς και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η δεύτερη Μονακό έχει επίσης πολλές απουσίες, αλλά οφείλει να κερδίσει την Γκινγκάμπ εντός έδρας, ενώ η εξαιρετική Ναντ φιλοξενεί την Τουλούζ.
Επικίνδυνη έξοδος για Λίβερπουλ
Κόντρα στην αξιόμαχη Γουέστ Χαμ του Σλάβεν Μπίλιτς δοκιμάζεται η Λίβερπουλ, που ταξίδεψε και με απουσίες στο Λονδίνο. Για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ παίζουν ακόμη Στόουκ – Λέστερ, Σαουθάμπτον – Μπέρνλι, Χάντερσφιλντ – Γουέστ Μπρομ, Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ και Σουόνσι – Μπράιτον.
Σε φόρμα η Άλκμααρ
Η φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Άλκμααρ, φιλοξενεί την Βίλεμ στην Ολλανδία για την 11η αγωνιστική, ενώ παράλληλα παίζουν Χέρακλες – Γκρόνινγκεν, Εξέλσιορ – Ρόντα και Φένλο – Μπρέντα.
Παράταση… ζωής σε Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε… παράταση ζωής στον πάγκον της Κορτράικ με την τελευταία να αγωνίζεται στην έδρα της Μαλίν για την 14η αγωνιστική στο Βέλγιο. Παίζουν ακόμη Γκενκ – Λόκερεν, Σιντ Τρούιντεν – Έουπεν και Βάασλαντ Μπέβερεν – Μουσκρόν.
Εύκολο έργο για Πόρτο
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Πόρτο που φιλοξενεί την Μπελενένσες στο «Ντραγκάο» λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Λειψίας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για την 11η αγωνιστική στην Πορτογαλία παίζουν επίσης Μορεϊρένσε – Πορτιμονένσε, Εστορίλ – Ρίο Άβε και Τοντέλα – Μποαβίστα.
Ζητείται αντίδραση
Η Σιόν υποδέχεται την Ζυρίχη στην Ελβετία και ζητείται αντίδραση από την ομάδα του Γκάμπρι μετά το βαρύ 5-1 από την Γιουνγκ Μπόις. Την ίδια ώρα η Γκρασχόπερς υποδέχεται την Λωζάννη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι του Ντόρτμουντ
Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, στο οποίο ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Η Μάιντς δοκιμάζεται στην έδρα της Γκλάντμπαχ, ενώ η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Δύσκολη αποστολή θα έχει το Ανόβερο στην έδρα της Λειψίας.
Σε πρώτο πλάνο το «Derby della Lanterna» στη Σέριε Α
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει την αυλαία της η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σέριε Α. Αυτή που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα είναι το «Derby della Lanterna» ανάμεσα στην Τζένοα και τη Σαμπντόρια. Στην Μπολόνια η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Κροτόνε.
Όλα ανοιχτά στην «Continental Arena», φορμαρισμένη η Ουνιόν Βερολίνου
Εκτός έδρας αποστολές έχουν Ντάρμσταντ και Σαν Πάουλι στη 13η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη δοκιμάζεται σε αυτήν της Μπραουνσβάιγκ, ενώ η δεύτερη κόντρα στη φορμαρισμένη Ουνιόν Βερολίνου. Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα φαντάζει η μάχη της Ρέγκενσμπουργκ με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ.
Μεγάλη μάχη στο «Ashton Gate», δύσκολη έξοδος για Λιντς
Το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ σερβίρεται σήμερα με δέκα αναμετρήσεις. Από τις σπουδαιότερες είναι αυτή ανάμεσα στην Μπρίστολ Σίτι και την Κάρντιφ στο «Ashton Gate». Στην έδρα της Μπόλτον δοκιμάζεται η Νόριτς, ενώ η ΚΠΡ σε αυτή της Νότιγχαμ Φόρεστ. Δύσκολη αποστολή θα έχει η Λιντς κόντρα στην Μπρέντφορντ στην έδρα της τελευταίας.
Όλα ανοιχτά στο «Benito Stirpe», εκτός έδρας αποστολή για Μπάρι
Σπουδαία αναμένεται η αναμέτρηση της Φροζινόνε με αντίπαλο την Πάρμα στο «Benito Stirpe». Η Μπάρι δοκιμάζεται στην έδρα της Σαλερνιτάνα, ενώ η Φότζια υποδέχεται την Κρεμονέζε. Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα φαντάζει η αναμέτρηση της Μπρέσια με τη Βενέτσια.

Με την πλάτη στον τoίχο η Κρίστιανσουντ

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει η Κρίστιανσουντ σήμερα στην έδρα της Μόλντε, η οποία θέλει να διασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η Μόλντε επικράτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Κρίστιανσουντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με υπηρεσιακό η Τέρεκ Γκρόζνι
Τα άσχημα αποτελέσματα έστειλαν στο ταμείο ανεργίας τον Ολέγκ Κονόνοφ κι έτσι η Τέρεκ Γκρόζνι θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Μιχαήλ Γκαλακτιόνοφ στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ροστόφ. Στο άλλο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής (πρώτη του β’ γύρου), η Κράσνονταρ θέλει να δώσει συνέχεια στην ανάκαμψη στην έδρα της ανεβασμένης Τόσνο,
Παρέμεινε ο Χατζηλούκας
Τη στήριξη της διοίκησης της Δόξας Κατωκοπιάς απολαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε μετά την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα. Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα του κανονικά και στο σημερινό κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που περιλαμβάνει το μενού για την 11η αγωνιστική, η Ομόνοια δοκιμάζεται στην έδρα του ανεβασμένου -επί των ημερών του Χριστόπουλου- Άρη Λεμεσού ενώ η Ανόρθωση θέλει να βάλει τέλος στο σερί των ισοπαλιών υποδεχόμενη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Χωρίς περιθώρια για γκέλες η Φενέρ
Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Super Lig, με τη Φενέρ να δοκιμάζεται στην έδρα της Οσμάνλισπορ σε ένα παιχνίδι… πρόωρο τελικό. Στο -10 από τη Γαλατασαράι, με την καρέκλα του τεχνικού Κοτσαμάν να τρίζει. Με την αναμέτρηση Καϊσέρισπορ – Τραμπζονσπόρ ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα, που συνεχίζεται με το παιχνίδι Κασίμπασα – Μπούρσασπορ. Με την πλάτη στον τοίχο η Αντάλιασπορ υποδέχεται την Καραμπόκ.