Κοροϊδία.Τώρα που μπήκε Φθινόπωρο ανακάλεσαν την άδεια του Nammos


Η Διεύθυνση...Πέτης Πέρκα (συγγνώμη,Δημόσιας Περιουσίας) του έδωσε του Nammos και κατάλαβε!

Αφού πέρασε το pick του καλοκαιριού,αφού δόθηκαν 2 συναυλίες του Ρέμου (θυμάστε,αυτές που κάθε ποτήρι σαμπάνια κόστιζε...ένα καλό μηνιάτικο μισθωτού) και αμέτρητα βράδια με τα 500ευρα να πηγαινοέρχονται... σαν μαρουλόφυλλα,η υπηρεσία...Πέτης (Δημόσιας Περιουσίας ντε)...ανακάλυψε πως το Nammos δεν συμμορφώθηκε με τη σύμβαση που υπέγραψε και του αφαίρεσε την άδεια χρήση αιγιαλού!

Μιλάμε,τους έκανε...τα μούτρα κρέας!

Υ.Γ. Πέτυ,δεν στέλνεις και κανένα συνεργείο να μαζέψει τις εξέδρες και τις ξαπλώστρες?Του...έκοψες το μεροκάματο του καημένου του "επενδυτή",μην τον χρεώνεις και με εργάτες για το μάζεμα.Δεν...βγαίνει!
Υ.Γ. 2: Την επόμενη φορά να τους αφαιρέσεις την άδεια...κατά τα Χριστούγεννα Πέτυ.Τότε θα τους δώσεις...το τελειωτικό χτύπημα!

#γελοίοι

Από News247;  

Ανακλήθηκε την Παρασκευή από τη διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών η άδεια χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας που είχε δοθεί στο γνωστό εστιατόριο μπαρ Nammos της Μυκόνου.

Η ανάκληση όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση έγινε επειδή η επιχείρηση παραβίασε τους όρους της μίσθωσης και συγκεκριμένα, στις 31 Αυγούστου κατασκεύασε μεταλλική εξέδρα και διάδρομο επιφάνειας 236 τμ, στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης.

Στη σχετική απόφαση αναγράφονται οι όροι της μίσθωσης που μεταξύ άλλων προβλέπουν ότι η επιχείρηση, δεν θα κάνει παρεμβάσεις στον χώρο, που παραβιάζουν την πολεοδομική νομοθεσία και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της περιοχής.