Ο Μαραντόνα έχει δυο επίθετα και έπαιζε στη Βαρκελώνη. Τυχαίο;

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατάφερε να γίνει σε μια ημέρα το πιο μισητό πρόσωπο στους κύκλους των Ελλήνων φιλελεύθερων, από τη στιγμή που εξέφρασε την υποστήριξή του στον πρόεδρο Μαδούρο της Βενεζουέλας.

Πρόκειται λίγο πολύ για τους ίδιους ανθρώπους που ούτε γέλασαν μέχρι δακρύων ούτε εξοργίστηκαν όταν ένα από τα δημοσιογραφικά του ινδάλματα ουσιαστικά ενοχοποιούσε την Ηριάννα για τρομοκρατία επειδή είχε δυο επίθετα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν λίγο έως πολύ φυσιολογικό για ένα δικαστήριο να καταδικάζει έναν πολίτη γιατί είχε ταξιδέψει στη Βαρκελώνη...


Και αυτός ο σατανάς ο Μαραντόνα, όχι μόνο έχει τατουάζ με το πρόσωπο του Κάστρο στο πόδι αλλά έχει δυο επίθετα και έπαιζε για χρόνια και στη Βαρκελώνη.

Γιατί φυσικά άριστοι αθλητές είναι μόνο αυτοί με τους οποίους συμφωνούμε ιδεολογικά. Και κυρίως οι αθλητές της ντόπας και όχι της κόκας.

Και αν όλα αυτά σας ακούγονται ασυνάρτητα είναι μάλλον γιατί δεν έχετε διαβάσει το σχόλιο του Χρήστου Ράπτη στην iefimerida. Το παραθέτουμε αυτούσιο


Πώς η κόκα τρέλανε τον Ντιέγκο

«Ο Ντιέγκο, λόγω καταγωγής, σύγχυσης και παραστάσεων, πίστεψε ότι η δικτατορία του Κάστρο θα απελευθέρωνε τη Λατινική Αμερική από τις φαντασιώσεις μιας ανολοκλήρωτης δημοκρατίας.
Η κόκα, το δεκανίκι του φτωχόπαιδου από τις παραγκουπόλεις του Μπουένος Αϊρες, με τα χρυσά συμβόλαια του υποκόσμου του ποδοσφαίρου, τον κάνει τώρα να βλέπει τον πιο αδίστακτο δικτάτορα του πλανήτη ως απελευθερωτή της Βενεζουέλας – και ίσως και του κόσμου.
Αυτός ο ετοιμόρροπος κόσμος που βλέπει ο Ντιέγκο, υπό την επήρεια της μαγικής σκόνης, θα καταρρέει κάθε φορά που ο τεχνητός παράδεισος συγκρούεται με την πραγματικότητα.
Και στο τέλος θα δει τον Εσκομπάρ σαν τον Ιησού Χριστό.
Και ο Πολάκης τον Τσίπρα σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου».

info-war.gr