Η αντίδραση του Τραμπ όταν τον ρώτησαν κάτι που δεν... έπρεπε -«Σιωπή» είπε σε δημοσιογράφο (video)

0
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάρει τη θέση του ανάμεσα σε πολλά «φρέσκα» πρόσωπα και χαμογελούσε όσο πιο πλατιά μπορούσε για τους φωτογράφους, όταν ξαφνικά μία δημοσιογράφος τον ρώτησε κάτι που... δεν ήθελε να ακούσει όπως φάνηκε. 

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης του Αμερικανού προέδρου με ασκούμενους στον Λευκό Οίκο...
Μία δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει εκείνη την ώρα για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς, και το νομοσχέδιο για την υγειονομική περίθαλψη, αλλά ο Τραμπ δεν ήθελε να του χαλάσουν τη στιγμή, όπως φάνηκε από την απόλυτα θεατρική αντίδρασή του.

«Πρόεδρε, πρέπει να παραιτηθεί ο Τζεφ Σέσιονς;», τον ρώτησε η Κάθριν Λούσι του Associated Press και ο Αμερικανός πρόεδρος κούνησε το κεφάλι του και... γύρισε τα μάτια του, ενώ οι νεαροί γύρω του ξέσπασαν σε γέλια. «Εχετε κάποιο μήνυμα για την υγειονομική περίθαλψη;», επέμεινε η δημοσιογράφος και ο Τραμπ της είπε «σιωπή», με πιο αυστηρό ύφος.

Αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να ρίξει ένα από τα συνήθη πλέον «καρφιά» του για τα ΜΜΕ. «Βλέπετε, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να το κάνουν αυτό. Αλλά το κάνουν. Σπάει τον κώδικα. Αλλά δεν τους νοιάζει», είπε απευθυνόμενους στους ασκούμενους. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)