Ίχνη αίματος εντοπίστηκαν στις έρευνες για τον μικρό Μπεν

0
Ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε ένα αυτοκινητάκι και σε ένα σανδάλι που πιστεύεται ότι ανήκαν στο μικρό Βρετανό Μπεν Νίνταμ, από την εξαφάνιση του οποίου στην Κω σε ηλικία 21ός μηνών συμπληρώνονται σήμερα 26 χρόνια. 

Η αστυνομική διεύθυνση του Νοτίου Γιόρκσαιρ, που πραγματοποίησε πέρυσι έρευνες στην περιοχή της εξαφάνισης...

και σε άλλα σημεία του νησιού, ανακοίνωσε ότι τα ευρήματα «επαληθεύουν και ενδυναμώνουν» την επικρατέστερη θεωρία, ότι δηλαδή ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα έξω από την αγροικία όπου περνούσε τις διακοπές του με την οικογένειά του. 

Το σανδάλι φέρεται να βρέθηκε το 2012 σε σημείο κοντά στην αγροικία όπου εργαζόταν τοπικός χειριστής εκσκαφέα, τον οποίο η οικογένεια θεωρεί ως βασικό ύποπτο για την πρόκληση του θανάτου του Μπεν. Το αυτοκινητάκι εντοπίστηκε πέρυσι σε άλλο σημείο του νησιού, με τη μητέρα να θεωρεί ότι ίσως πρόκειται για το σημείο όπου είχε αρχικά ταφεί κρυφά ο γιος της. 


Η Κέρι Νίνταμ από το Σέφιλντ δήλωσε στην DailyMirror ότι ο εντοπισμός του αίματος στα δύο αντικείμενα αποτελεί απόδειξη «τεράστιας συγκάλυψης» και ότι η σορός του γιου της πρέπει να ξεθάφτηκε και να μεταφέρθηκε από το αρχικό σημείο ταφής πριν από τις περσινές έρευνες. 

Οι επιστήμονες της σήμανσης σημειώνουν ότι τώρα πρέπει ειδικοί βιολόγοι να προσπαθήσουν να αντλήσουν στοιχεία DNA από τα ίχνη του αποσυντεθειμένου αίματος, ώστε να καταστεί δυνατή η επιβεβαίωση της υποψίας ότι το αίμα ανήκει στον Μπεν. 

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)