BOMBA ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

 Ελλην Φορολογούμενος

Την "αναγκαία νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε στις νέες σειρές των έφεδρων υπηρετούντων στον Ελληνικό Στρατό μαζί με το απολυτήριο που θα λαμβάνουν οι ίδιοι , με την ολοκλήρωση της θητείας τους , να λαμβάνει και ένα ακόμα απολυτήριο....  η μητέρα τους.
Η ΝΔ είναι σύμφωνη με την σημερινή απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ . Καμένου και ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για την νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το νομοθετικό πλαίσιο της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ . Άρα θα προχωρήσει και άμεσα η υλοποίηση του εν λόγο μέτρου.
Παρουσιάστηκε μάλιστα και το πρώτο απολυτήριο που θα λάβει η πρώτη ελληνίδα μάνα του στρατευμένου κανακάρη της.
Το σκεπτικό της απόφασης βασίστηκε στο γεγονός ότι , η πιο γλυκιά, πιο όμορφη, πιο τρυφερή λέξη στον κόσμο, είναι η ......
λέξη ΜΑΜΑ ,  άσχετα εάν διαθέτει και τη «σκοτεινή» πλευρά της . Η απόφαση του ΥΠΕΘΑ κατανοεί κάποια από τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της βιολογικής μητέρας, π.χ. την εμπειρία της, τον εποπτικό της ρόλο, την υπεύθυνη θέση της, τον προστατευτισμό της, την αυθεντικότητά της , τις γνώσεις της επί παντός επιστητού, καθώς επίσης και της δυνατότητας που έχει να αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω από τον γιό της.