Παραίτηση για τα μάτια του κόσμου από τον Καλφόγλου!

Πράξη την… υπόσχεσή του, μετά το σοβαρό λάθος του στον τελικό Κυπέλλου, έκανε ο Γιώργος Καλφόγλου. 

Ο βοηθός από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ...
, υποβάλλοντας την παραίτησή του και ζητώντας συγγνώμη για τη μη υπόδειξη του οφσάιντ στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», ενώ δήλωσε πως προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση για «λόγους ευθιξίας».

Ωστόσο, μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα…

Ο κ. Καλφόγλου φεύγει, ουσιαστικά, πριν… τον φύγουν! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο βοηθός, που προκάλεσε ντόρο, κλείνοντας ιδανικά τον τελικό του…
Βόλου, πρώτα ενημερώθηκε πως έχει «τελειώσει» και πως δεν πρόκειται να ξαναδεί το όνομά του στους πίνακες, και κατόπιν παραιτήθηκε! Έκανε, δηλαδή, μία ηρωική έξοδο… για τα μάτια του κόσμου.

Μόλις χθες, άλλωστε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», «βγήκε» ότι ο Καλοφόγλου δεν έδειχνε καμία διάθεση να παραιτηθεί! Τουναντίον… Παραδέχθηκε, μεν, ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί, αλλά και πως είπε στον Βασίλη Δημητριάδη ότι θα το πράξει, αν φανεί στο replay ότι ο Ενρίκε ήταν τρία μέτρα οφσάιντ… Φέρεται, λοιπόν, να έλεγε χαρακτηριστικά, αφού είδε τη φάση στο βίντεο: «Ούτε τρία μέτρα ήταν, ούτε εύκολη φάση. Ναι, σκέφτηκα να φύγω από τη διαιτησία, αλλά δεν θέλω να το κάνω σαν στιγματισμένος... Είδα τη φάση στα αποδυτήρια, κατάλαβα το λάθος μου, αλλά ήταν οριακή φάση και ήταν πια αργά. Όσες συγγνώμες και να ζητήσω, τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Η αξία της συγγνώμης στην Ελλάδα, εξάλλου, έχει χαθεί. Ακούγεται τόσες φορές και δεν σημαίνει τίποτα».

Αυτά έλεγε ο κ. Καλφόγλου, που σήμερα παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας…