Φήμη-σοκ για τον τραυματισμό του Ιμπραΐμοβιτς!

Άσχημα μαντάτα προκύπτουν για τον σοβαρό τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δίχως ακόμη να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το τι ακριβώς συμβαίνει. 

Το ESPN αναφέρει πως ο Σουηδός αστέρας έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως εφόσον η πληροφορία ισχύει...
, τότε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός δράσης ως τον Ιανουάριο του 2018!

Αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για μία δραματική εξέλιξη, εν αναμονή πάντα των ανακοινώσεων που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεση και θα έχουμε «χειροπιαστά» στοιχεία στα χέρια μας.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Ζλάταν με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει το καλοκαίρι και δεδομένου πως σε λίγους μήνες γίνεται 36 (τον προσεχή Οκτώβριο), ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια απόφαση θα πάρει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αν, δηλαδή, θα βάλει «τελεία» στη σπουδαία καριέρα του ή θα πεισμώσει και θα προσπαθήσει να επανέλθει στο τοπ επίπεδο μετά από τέτοιο τραυματισμό...

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά γινόταν λόγος για τρίμηνη απουσία του Ιμπραΐμοβιτς από τη δράση, όμως, τις τελευταίες ώρες «βγαίνουν» όλο και πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις. Εντός των επόμενων 24ώρων αναμένουμε την επίσημη πληροφόρηση επί του θέματος το οποίο απασχολεί έντονα την ποδοσφαιρική κοινότητα.