«Φτιαγμένος» ο Πανιώνιος για να τρελάνει την Πλατεία

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Πλατεία, με όσα ζει με τον Πανιώνιο φέτος. Γιατί έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, ο «ιστορικός» έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλει φωτιά στην κορυφή, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (19.30 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6)....
είναι ίσως από τα πιο σημαντικά της χρονιάς για τον Πανιώνιο, που αν καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε θα μειώσει τη διαφορά στους τέσσερις από τους «ερυθρόλευκους».

Και αν οι «κυανέρυθροι» ήξεραν ότι το ματς με την ΑΕΚ είναι σημαντικό, από χθες το βράδυ κατάλαβαν ότι πλέον μιλάμε για την απόλυτη ευκαιρία για το βήμα παραπάνω.

Στην Πλατεία, κρατούν πάντως χαμηλούς τόνους και αυτό σκοπεύουν να κάνουν σε ακόμα ένα παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η «Ένωση».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει γεμάτη τη φαρέτρα του και θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεση του. Οι Γαννιώτης, Ρσιβάνης και Μπεν επιστρέφουν και σίγουρα θα είναι στην ενδεκάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Βλάχο και Τασουλή στα άκρα, με τους Οικονόμου και Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας. Οι Σιώπης και Κόρμπος θα είναι στα χαφ, ενώ μπροστά τους οι Φούντας, Σοτζέι και Μασούρας, με τον Μπεν να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.