Μίλαν και με τη... βούλα!

Πέντε χρόνια μακριά από οποιονδήποτε τίτλο είναι πάρα πολλά για την ιστορία και τη φανέλα της Μίλαν και αυτό το κάκιστο σερί διεκόπη στην Ντόχα του Κατάρ, με τους «ροσονέρι» να επικρατούν της Γιουβέντους στο τελικό του Super Cup Ιταλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3, 1-1 κανονική διάρκεια)....
 Η Μίλαν χωρίς να έχει τις ίδιες ποιοτικές λύσεις των «μπιανκονέρι» έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 18' με τον Κιελίνι να εκμεταλλεύεται στο ακέραιο την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς, ωστόσο το μάτι των παικτών του Μοντέλα γυάλιζε και πριν ολοκληρωθεί καν το ημίχρονο, ο Μποναβεντούρα με τρομερή γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία.

Στο υπόλοιπο του ματς και ειδικότερα στην κανονική διάρκειά του, η Μίλαν ήταν πολύ πιο απειλητική, είχε ένα δοκάρι και μια τρομερή χαμένη ευκαιρία με τον Μπάκα και τελικά δικαιώθηκε για το ζήλο που επέδειξε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Λαπαντούλα αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της ομάδας του, αλλά ο Μάντζουκιτς στην αμέσως επόμενη εκτέλεση σπατάλησε το προβάδισμα της Γιούβε και τελικά στην τελευταία εκτέλεση ο Ντοναρούμα είπε «όχι» στον Ντιμπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πάσαλιτς να γίνει... ήρωας, χαρίζοντας το 7ο τρόπαιο Super Cup στη Μίλαν, φτάνοντας σε κατακτήσεις τη Γιουβέντους.