Με φόρα από την… Φλωρεντία ο ΠΑΟΚ

Στον δρόμο των επιτυχιών επιθυμεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα ....
θέλουν άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι τα άσχημα αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα ήταν μία κακή παρένθεση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζει μόνο μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά», και αυτή αφορά την επιστροφή του Γλύκου αντί του Μπρκιτς. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Μάτος, Κρέσπο, Bar;ela Βαρέλα (ή Τζαβέλλας) και Λέοβατς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάνιας και Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και Ροντρίγκες να παίζουν στα πλάγια. Ο Σάχοφ θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Κουλούρης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης και Τιάμ. Εκτός είναι ο Αθανασιάδης που ταλαιπωρείται από ίωση και ο τραυματίας Περέιρα.